Optakt: Spændende opgør i vente

mandag D. 5 december 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

På onsdag tager vi kl. 19.00 imod GOG Håndbold i IBF Arena. Der er lagt op til et uhyre tæt opgør mellem to hold, der ligger helt lige i tabellen.

Det bliver en oplagt mulighed, hvor vi får chancen for at revanchere os ovenpå torsdagens skuffende præstation i Tønder. Cheftræner, Morten Secher, tror da også, vi får et andet HC Midtjylland hold at se, men han forventer ikke nogen ekstraordinær speciel reaktion.

”Jeg regner med, at vi gør som altid og kommer tilbage på sporet. Det var en kamp i Tønder, hvor alt gik galt. Der findes dage, hvor det ikke fungerer for den enkelte, og det var i torsdags tilfældet for alle med undtagelse af få. Vi skal gøre os ligeså umage som normalt, og jeg stiller ikke større krav, end jeg normalt gør. Præstationen i Tønder var en enestående svale.”

I tabellen ligger vi helt lige med onsdagens fynske modstander. Vi har begge spillet 12 kampe og fået 14 point, men ligheden stopper dog ikke her. Begge hold har scoret 329 mål og lukket 327 ind. Der er derfor lagt op til en vanvittigt spændende kamp i Ikast. Secher understreger da også, at kampen har en ekstra betydning.

”Den har selvfølgelig en stor betydning. Der er i alt fire hold på 14 point i øjeblikket, så det er klart, at kampene i øjeblikket er utroligt vigtige, og de har stor betydning for placeringerne i toppen af 888ligaen.”

GOG har vundet deres seneste fem kampe i 888ligaen senest med en sejr over de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg. Morten tror på, at det bliver en god og tæt kamp, og han uddyber, hvad der skal til, for at vi kan vinde kampen:

”GOG er kendt som et godt kontrahold. Det skal vi have sat en stopper for, da vi ved, det kan gå rigtig stærkt med GOG. Vi skal sørge for at spille godt og struktureret i vores angrebsspil, så de ikke får lov til at løbe. Alt i alt tror jeg på en tæt kamp, hvor der vil blive spillet noget god håndbold.”

Vi har de seneste kampe været plaget af skader, men det ser heldigvis ud til at lysne op nu her. Det sker på et godt tidspunkt, da vi fortsat har fem kampe på programmet den resterende del af december måned, inden truppen kan gå på ferie. Om skadessituationen siger Morten Secher:

”Jeg håber og tror på, at alle mand er klar allerede på onsdag. Jørgen (Rasmussen) og Gutte (Kasper Gudnitz) er med igen, så det ser noget lysere ud i forhold til de sidste par kampe. Derudover har vi også fået Bastian (Stræde) hjem, og det hjælper selvfølgelig også på bredden.”

Vi har i tidens løb mødt GOG i 11 betydningsfulde kampe. Her er det kun blevet til en enkelt sejr, hvilket var i vores seneste indbyrdes møde. Det var til gengæld også den vigtigste af alle, da det var her, vi sikrede sejren i Santander Cup med en 30-26 sejr. Lad os håbe vi kan tage anden sejr i træk mod fynboerne, så vi kan rykke forbi GOG i tabellen, hvor de indtager en 6. plads, hvilket er en placering foran os.

Kampen bliver også den sidste, vi spiller i Ikast i denne omgang, og vi håber på, at mange tilskuere vil møde op og støtte drengene til et flot resultat, så vi forbliver ubesejret efter vores tre hjemmekampe i Ikast. Billetter til det spændende opgør kan købes lige her.