Optakt: Sidste kamps nederlag skal revancheres

torsdag D. 24 januar 2019 - Skrevet af Janne Henneberg

Sidste weekends nederlag til Skive FH skal revancheres, når vi søndag igen skal i kamp. Der skal rettes op på nogle specifikke områder inden vi går på banen igen, når vi i Sportscenter Herning får besøg af Hornbæk SF fra Randers.

Sidste weekend måtte vi indkassere sæsonens tredje nederlag, og første nederlag siden november. Vi holder dog fortsat fast i toppen, og kan med en sejr søndag igen gå forbi Mors-Thy, som er et point foran med en kamp mere i banken.

Efter holdets sidste kamp fortæller højre fløj Frederik Skov:

”Bortset fra sidste kamp har det generelt set fornuftigt ud. Nu har vi ni kampe tilbage og for at undgå, hvad der skete sidste weekend, skal vi rykke tættere sammen i bussen og hjælpe hinanden mod det fælles mål. Vi står klart stærkere som hold end som individualister.”

Søndag møder vi så Hornbæk SF, som vi hev en 9 måls sejr hjem mod sidst. Frem mod søndagens kamp fortæller Frederik videre at holdet har stor fokus på dem selv, og hvad de selv mener de skal forbedre til søndagens kamp.

”Vi skal stå bedre i forsvaret, som var en klar mangelvare i sidste kamp. Hvis vi kan få et solidt forsvar stablet på benene, gør vi også betingelserne bedre for de to, som står mellem stolperne. Det kan betyde vi får en kontrafase, som vi ikke fik til at fungere mod Skive. Derudover skal vi score på vores chancer, især de frie. Vi har brændt lige lidt for meget på det seneste. Ellers tror jeg at vi har en god chancen søndag.”

Kampen er rykket frem, så kampstart søndag allerede er kl. 12.00. Det giver rig mulighed for både at nå vores kamp og bagefter nå hjem til de to sidste VM-kampe. Kampen spilles som altid i Sportscenter Herning, og har du ikke mulighed for at være der, så følg endelig med på facebook.