Facebook

Sæsonen går hurtig og før vi får set os om, er den pludselig ovre. Men før den slutter venter en række vigtige kampe, hvor den forestående kamp på lørdag må anses som sæsonens absolut vigtigste. Udekampen mod Mors-Thy anses som kampen om rækkens 1. plads, da vi lige nu deler denne placering.

I weekendens udekamp mod Aars så det længe ud til at vi ville få begge point med hjem, og derved fastholde vores 1 points forspring til Mors-Thy. Men vores ellers stærke offensiv havde det svært i slutningen af kampen, og derfor måtte vi nøjes med det ene point, og derved en delt 1. plads lige nu.

Om den seneste periode fortæller fløjspiller Mathias Petersen:

”Vi fandt ud af på den hårde måde at en håndboldkamp ikke afgøres på 45 minutter i søndags. Derudover har vi også fået set at vi defensivt har løftet os i de sidste par kampe i samarbejde med nogle rigtig fine målmandspræstationer, og det er noget vi skal holde fast i. Angrebsmæssigt skal vi spille mere kollektivt i stedet for individuelt og udnytte hinandens håndboldmæssige kvaliteter.”

Kampen mod Mors-Thy på lørdag er uden tvivl en vigtig kamp i vores bestræbelser efter den direkte oprykning. Med en sejr i denne kamp kan vi fortsat selv afgøre vores skæbne og det er for alt i verden at foretrække, når man ser på, hvor få kampe der er tilbage.

Om kampens vigtighed forklarer Mathias:

”Vigtigheden af kampen og de 2 point på lørdag kan ikke beskrives. Det er alfa omega at vi leverer vores bedste, så vi forhåbentligt kan stå med 2 point og dermed komme et kæmpe skridt tættere på en oprykning. Et nederlag vil gøre at vi ikke selv kan afgørevores skæbne i forhold til den direkte oprykning.”

Mors-Thy er en klub der altid har haft store ambitioner for deres 2. divisionshold, og målet er for dem at slutte på 1. pladsen. Da de har et hold i en højere række, kan de dog ikke rykke op. Det er et ungt og talentfuldt hold vi skal møde, og muligvis med flere spillere, som har ligaerfaring.

Mathias slutter af med følgende om Mors-Thy:

”Mors-Thy er et talentfuldt mandskab med stor kvalitet, og et mandskab man ikke skal undervurdere overhovedet – og slet ikke når de spiller på hjemmebane. Selvom de har et rigtig stærkt hold, ser jeg stadig at vi er favoritter og vil gøre alt for at give sponsorerne, de frivillige og fansene 2 point med hjem fra Bette Balkan.”

Dommerne fløjter det vigtige opgør i gang lørdag d. 2. marts kl. 15.00 i Midtmors Sport i Erslev. Vi har arrangeret bus til Mors fra Sportscenter Herning, og vil du nå at med, så kontakt os på mail hcm@hcmidtjylland.dk – ellers liveopdatere vi selvfølgelig på facebook.