Optakt: Sæsonens hidtil vigtigste kamp

søndag D. 26 februar 2017 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

På tirsdag kl. 19.00 byder vi velkommen til Mors-Thy Håndbold i Den Runde Hal. Kampen bliver sæsonens hidtil vigtigste, og der er altafgørende point på spil i kampen om slutspilspladserne.

Vi skal tilbage på rette spor efter fem kampe i træk i 888ligaen uden point, hvilket i øjeblikket placerer os på 8. pladsen, som er den sidste plads, der giver adgang til slutspillet. Det bliver dog ikke nemt, og gæsterne fra Mors-Thy har ikke tabt i deres seneste otte kampe i 888ligaen.

Det er utroligt tæt i 888ligaen, og fra nummer 5 til nummer 10 i tabellen er der blot fem point til forskel. Vi har i øjeblikket to point ned til en placering udenfor slutspillet men samtidigt også kun to point op til ligaens femteplads. Tirsdagens gæster ligger et enkelt point foran os, og det er derfor selvsagt en uhyre vigtig kamp her med seks runder tilbage af 888ligaens grundspil.

Hos Mors-Thy er man også klar over vigtigheden er tirsdagens opgør, og den tidligere HCM-spiller, Lasse Justesen, udtaler om kampen:

”Kampen på tirsdag får kæmpe betydning for os, hvis vi fortsat skal jagte en slutspilsplads. Samtidigt har vi også revanche til gode efter kampen i Thisted før jul.”

Den omtalte kamp blev en stor succes for vores vedkommende, hvor vi efter en fremragende anden halvleg kunne trække en sikker 24-17 sejr i land. Hjemme i Den Runde Hal plejer vi også at have et godt tag på Mors-Thy og i de hidtidige seks opgør har vi endnu ikke tabt.

Vi krydser naturligvis fingre for, at det også er tilfældet efter tirsdagens kamp. Det bliver Lasse Justesens første kamp tilbage på sin gamle hjemmebane, hvilket han ser frem til.

”Det bliver et glædeligt gensyn at komme tilbage i Den Runde Hal. Jeg havde tre gode år i Herning og ser frem til at møde mine gamle holdkammerater igen – i håbet om at kunne tage derfra med to point.”

Vi håber selvfølgelig ikke, at det bliver et specielt glædeligt gensyn for Lasse, og vi er 100 % klar til at fighte og sikre os to yderst vigtige point i 888ligaen, hvor der er tæt kamp om de sidste slutspilspladser.

Der er fortsat billetter til sæsonens hidtil vigtigste kamp, og vi håber på masser af mennesker i hallen, så vi kan få en fantastisk opbakning, der kan hjælpe os med at sikre de to point.

Billetter til kampen kan købes her.