Optakt: Pokalen skal forsvares

fredag D. 9 september 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Nu går det snart løs i 1/8-finalen i Santander Cup, hvor Skjern Håndbold er modstanderen. Det bliver et brag af et lokalopgør, hvor kun vinderen går videre. Kampen bliver spillet i morgen den 10. september klokken 16.00 i Den Runde Hal.

Vi er forsvarende pokalmestre, og vi vil gøre alt for at forsvare titlen. Det næste skridt på vejen er Skjern Håndbold, der gæster Den Runde Hal i morgen.

Skjern Håndbold bliver en stor mundfuld, og i de hidtil seks indbyrdes opgør har vi blot vundet en enkelt, hvilket var på hjemmebane for knap to år siden. Drengene får derfor brug for en sublim opbakning fra lægterne, så vi kan få brudt den dårlige statistik.

Det bliver første gang med tophåndbold i Den Runde Hal siden, vi tilbage i april sikrede os endnu en sæson i den bedste danske håndboldliga. Vi håber på samme fantastiske opbakning i morgen, og vi håber ligeledes, at det slutter med endnu en forløsning i Den Runde Hal.

Der er stadig billetter til rådighed så skynd jer forbi vores shop, hvor I kan sikre jer billetter til morgendagens brag. I kan ligeledes sikre jer billetter til resten af sæsonen. Her har I bl.a. følgende fantastiske muligheder:

-          Et sæsonkort til kun kr. 299,- for voksne og kr. 199,- for barn/pensionist.*

-          En billetpakke 1 indeholdende 20 billetter til kun kr. 299,- (Dog max 4 billetter pr. kamp)*

-          En billetpakke 2 indeholdende 50 billetter til kun kr. 499,- (Dog max 8 billetter pr. kamp)*

Yderligere information omkring sæsonkort og billetpakker kan findes her

 

*vilkår gælder.