Optakt: På besøg hos førstepladsen

tirsdag D. 21 februar 2017 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

På torsdag den 23. februar skal vi på besøg hos Aalborg Håndbold, der i øjeblikket indtager en sikker førsteplads i 888ligaen. Kampen starter kl. 20.30 og bliver vist direkte på TV2 Sport.

Vi skal forsøge at komme tilbage på sporet i 888ligaen, hvor vi i øjeblikket er inde i en dårlig stime. Det bliver dog langt fra en nem opgave, når vi gæster ligaens førsteplads, Aalborg Håndbold, der har vundet deres seneste seks ligakampe og fører 888ligaen med tre point.

I søndags spillede vi i Spanien, da vi gæstede Granollers i EHF Cuppens gruppespil, hvor vi måtte rejse hjem med et smalt nederlag. Vores deltagelse i EHF Cuppen betyder, at vi har mange kampe på programmet, og Morten Slundt fortæller her, hvad man som spiller skal have fokus på i et tætpakket program.

”Det gælder om at have fokus på næste kamp. Fokus skal ligge på, hvordan man gør det godt i næste kamp og ikke tænke så meget i det videre forløb. Man skal sørge for at bruge kræfterne rigtigt, så man bliver klar til den enkelte kamp både mentalt og fysisk.”

Slundt spillede fire år i Aalborg, inden han kom her til klubben sidste sommer. Han har derfor et godt kendskab til torsdagens modstander, men han mener, vi skal have fokus på vores eget spil, hvis vi skal have en chance for et godt resultat.

”Vi skal spille vores eget spil og steppe up i forhold til vores seneste kampe. Vi skal til at have point på kontoen efter vores ikke så gode start. Jeg tror, at chancerne er der på torsdag. Vi kan slå alle hold, men vi har også vist, vi kan tabe til alle. Det kræver, at vi stepper up, hvis vi skal have et godt resultat på torsdag.”

Det bliver vores rutinerede bagspillers første kamp tilbage på sin gamle hjemmebane gennem fire år, og Slundt kan da også godt mærke, at han glæder sig ekstra til denne udekamp.

”Det bliver da meget sjovt at komme op og hilse på alle dem, som man kender. Jeg kan godt mærke, det er lidt anderledes i forhold til andre udebanekampe. Det bliver spændende, og jeg glæder mig meget. Så gælder det bare om at vise, at man stadig kan, selvom man ikke er der mere.”

Vi ligger i øjeblikket på en delt femteplads i 888ligaen, men vi har kun to point ned til 9. pladsen, som bliver sorteper i spillet om slutspilspladser. Det er grundspillets 7. sidste kamp, og hver kamp har derfor stor betydning.

Der er kampstart kl. 20.30, og kampen kan følges direkte på TV2 Sport.