Optakt: Nu vil vi på julepause på 1. pladsen

torsdag D. 6 december 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Det er blevet tid til årets sidste kamp, og vi er derfor også snart halvvejs i sæsonen. Vi kommer med god selvtillid efter en flot kamp og sejr ude mod Nørre Djurs, og nu venter Viborg HK på hjemmebane i Sportscenter Herning inden vi går på julepause.

Efter en periode med ikke helt velfungerende spil, tog vi i fredags turen mod en svær udekamp mod Nørre Djurs HK. Drengene viste for alvor i den kamp, at de er bedre end det præsterede i de sidste kampe. Vi holder os derfor alene på rækkens 1. plads.

Højre back Nicolai Witt sætter følgende ord på første halvdel af sæsonen:

”Vi har været meget svingende i løbet af første halvdel af sæsonen, men er alligevel lykkedes med at hive sejre hjem i de fleste af kampene, hvorfor vi også er at finde på den plads, vi ønsker at være på. Vi står med en god følelse efter sejren i fredags ude over Nørre Djurs. De har leveret gode resultater og har en hjemmebane med mange tilskuere og en god stemning, så det var rigtig vigtigt for os at få en sejr med derfra.”

Årets sidste kamp er mod Viborg HK, som indtil nu har samlet 5 point sammen. Mange af deres nederlag er kommet efter tætte kampe, og det er altså derfor et hold vi skal holde øje med. Senest har de slået vores første udfordrer til 1. pladsen fra Mors-Thy Håndbold, og vi er derfor blevet advaret.

Om søndagens kamp fortæller Witt videre:

”Kampen på søndag mod Viborg er en vigtig kamp for os, ligesom alle de andre kampe er, når man gerne vil være med i toppen. Hvis man kigger på tabellen ligger Viborg i den tunge ende, men det skal man ikke lade sig snyde af, da de har leveret nogle gode resultater, især senest med sejren over Mors-Thy. Så det er en kamp, hvor vi skal være klar fra start og levere 100 %, hvis vi vil have de to point.”

Søndagens hjemmekamp mod Viborg spilles som altid i Sportscenter Herning, og fløjtes i gang kl. 15.00. Efter sidste sejr og frem mod søndagens kamp afslutter Nicolai med følgende:

”Vi kommer med selvtillid efter en god udesejr over Nørre Djurs og vi skal fortsætte med de gode defensive takter derfra. Vi vil rigtig gerne have en sejr, så vi kan gå på julepause på førstepladsen og så skylder vi også tilskuerne en ordentlig indsats på hjemmebane.”

Vi håber at se mange i Sportscenter Herning, så vi kan slutte året godt af og gå på julepause på 1. pladsen. Vi vil som altid forsøge at liveopdatere fra kampen på vores facebookside, så har du ikke mulighed for at være i hallen, kan du følge kampens udvikling der.