Facebook

Anden halvdel starter, som første halvdel sluttede – med en udekamp. Dog skal vi ikke på nær så en lang tur denne gang, hvor Sjælland er skiftet ud med Fyn og et yderst spændende opgør mod Mads Hjortshøjs bror og resten af HC Odense.

Efter en lang bustur til Sjælland i lørdags, som lige skulle løbes væk, tog vi hjem igen efter at have besejret HØJ med to mål. Det var slutningen på første halvdel af sæsonen. En halvdel vi er rigtig godt tilfredse med, og som har budt på så gode resultater at vi netop nu er på 2. pladsen.

Stregspiller Andreas Sommer sætter følgende ord på første halvdel:

”Første del af sæsonen kan vi vist godt være tilfredse med, men vi kan ikke nøjes med én god halvsæson. Det er i den sidste halvdel tingene bliver afgjort, så vi skal fortsat arbejde stenhårdt på træningsbanen. I den første halvdel af sæsonen kan vi heller ikke klage over opbakningen. I næsten alle kampe har vi spillet for en fyldt hal, det er fantastisk. Jeg håber vi kan gå gennem sidste halvdel af sæsonen med ligeså fantastisk en opbakning.”

Anden halvdel af sæsonen byder på et gensyn med HC Odense, som vi også indledte sæsonen imod. Første opgør blev til en sand gyser, hvor vi med en scoring få sekunder før tid afgjorde kampen og tog en 1-målssejr. Siden da er vi fortsat med de tætte kampe, hvor størstedelen er endt ud til vores fordel. Odense indtager pt. rækkens 8. plads, men kommer med selvtillid efter sidste weekends uafgjorte resultat mod TMS Ringsted.

Om tiden siden sidste opgør mod Odense fortæller Andreas:

”Siden vores første møde med Odense i den første turneringskamp, har vi lagt flere lag på vores spil i begge ender af banen. Da vi startede sæsonen, var vi mange nye spillere der lige skulle finde sammen, det synes jeg vi har gjort, så det er helt klart noget der udviklet vores spil.”

Kampen spilles fredag d. 13. december i Odense Idrætshal, hvor dommerne fløjter opgøret i gang kl. 19.30. Op til kampen kan du følge Andreas Sommers forberedelser, når han overtager vores instagramkonto.