Optakt: Nu skal der hentes point på udebane

fredag D. 26 oktober 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Efter to stærke præstationer på hjemmebane i Herning, er det nu igen blevet tid til udekamp. Lørdag eftermiddag møder vi Hornbæk SF i Randers, hvor vi går stærkt efter at få de to første point på udebane i denne sæson.

Vi har indtil nu holdt vores hjemmebane i Herning, men vil vi fortsat være en del af toppen skal vi have gang i pointene på udebane. Det er en kamp vi rigtig gerne vil vinde, så vi bygger videre på den flotte sæsonstart og vise at vi vil fremad.

Stregspiller Kristian Tind Kristensen har fortalt lidt om den følelse han står med på nuværende tidspunkt:

”Jeg føler at vi har fået en god start, hvor vi stille og roligt får bygget på vores spil. Vi arbejder hårdt, og er ved at være godt spillet sammen. Jeg har en god fornemmelse af, at vi stille og roligt kan få bygget videre på vores spil og fortsætte de gode takter.”

Vi får en god chance for to point lørdag når vi møder Hornbæk, som indtil videre i sæsonen er placeret som nummer 9 med 3 point i 4 kampe. En klub som Kristian tidligere selv har spillet i og som han nu for første gang står direkte overfor.

Om Hornbæk og mødet med sin tidligere klub fortæller Kristian videre:

”Det er et hold med gode boldspillere, der er gode til at flytte bolden og arbejde med deres stregspil. Vi skal være klar fra start for det er hold, der kan være rigtig farlige, hvis de kommer godt fra start. Vi skal fortsætte med at arbejde hårdt og holde os til vores koncept. Det bliver lidt specielt at komme tilbage til byen og møde en af de klubber, der har været med til at bidrage til min håndboldopdragelse. Derudover bliver det fedt at se drengene igen, og prøve kræfterne af mod dem.”

Har du ikke mulighed for selv at være i Randers lørdag eftermiddag vil vi opdatere live fra kampen på vores Facebookside.