Optakt: Nøddesbo og resten af BSV gæster Herning

tirsdag D. 10 oktober 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Vi står overfor en fantastisk kamp når vi på torsdag får besøg af det stjernespækkede Bjerringbro-Silkeborg mandskab. Op til denne sæson forstærkede de sig markant med Jesper Nøddesbo, som for første gang efter sin tilbagevenden til dansk håndbold vender hjem til Herning.

I sidste uge spillede drengene en flot kamp mod de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold. De gode takter fra den kamp skal bringes med videre til torsdagens kamp, som bliver mindst lige så svær som sidste uges opgør.

Træner Jonas Wille sætter følgende ord på den nuværende situation:

”Efter en vældig god sæsonstart, så har vi nu fået tre nederlag i streg. Alligevel er jeg langt fra utilfreds med spillernes indsats i de sidste kampe. Vi presser både TTH Holstebro og Aalborg Håndbold på udebane og viser en suveræn arbejdsmoral i de kampe.”

Torsdagens modstander fra BSV har fået en imponerende start på sæsonen og topper på nuværende tidspunkt også ligaen. Om den kommende modstander siger Jonas Wille:

”Dagens modstander er et vanvittig godt hold. BSV har efter min mening det stærkeste mandskab på papiret sammen med Skjern. De har en fin blanding af ekstreme færdigheder som giver en god balance på holdet.”

På nuværende tidspunkt oplever vi stor interesse for kampen, hvilket også spillerne ønsker at kunne mærke i hallen på torsdag. Sammen skal vi alle bakke drengene op, så de får en masse energi med på banen i den svære kamp.