Optakt: Mors-Thy venter i første udebanekamp

onsdag D. 6 september 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Vi fik i sidste uge den perfekte start på 888ligaen med sejr over Ribe-Esbjerg. Nu venter endnu en rigtig spændende kamp, når vi på lørdag skal en tur til Mors.

Den nye håndboldsæson er for alvor kommet i gang. Lørdag går turen til Sparekassen Thy Arena på Mors. Her venter sidste års slutspilsdeltagere fra Mors-Thy Håndbold i vores første udekamp i 2017-18 sæsonen. Vi møder et Mors-Thy mandskab der kommer med en sejr i bagagen, efter deres tur til Tønder i weekenden.

Om den forestående kamp siger kaptajn Jacob Østergaard:

”Det er jo en super vigtig kamp, da det sandsynligvis er et af de hold der kommer til at ligge i midten af ligaen og som vi skal kæmpe om slutspilspladserne med. Begge hold har vundet deres første kamp, så man kan give sig selv en endnu bedre opfølgning på det ved at vinde på lørdag.”

Vi havde fornøjelsen af at møde Mors-Thy i en træningskamp under træningsturneringen Grimsrud Cup i Halden. Her blev det til et nederlag på 34-30, efter en ellers fin fight, hvor vi sparede flere profiler. Vi tager gejsten og energien fra sidste kamp med videre og arbejder hårdt frem mod weekenden, så vi lørdag forhåbentligt kan følge op på den stærke sæsonstart i sidste uge.