Optakt: Moralen og fighten skal tages med videre

tirsdag D. 12 december 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Efter et smalt nederlag i weekenden mod 888ligaens førerhold, skal vi have den solide indsats og stærke moral med videre. Det skal vises frem igen i morgen aften, når Mors-Thy Håndbold gæster Herning.

Onsdag aften byder vi igen indenfor til 888liga brag i Den Runde Hal. På den anden banehalvdel står Mors-Thy Håndbold, som indtil nu i sæsonen langt hen af vejen er lykkedes flot med deres gameplan og har overrasket flere eksperter indtil videre i sæsonen.

Vores hurtige fløj Casper Sas sætter følgende ord på kampen:

”Det bliver en rigtig svær kamp og samtidig begynder vi at have behov for point, hvis vi ikke skal længere ned i tabellen. Mors-Thy har nogle rigtig dygtige skytter, som vi skal have lukket ned for.”

I sidste kamp fik drengene for alvor vist, hvad HC Midtjylland står for, specielt i form af en intens fight. Det skal bringes med videre, og det er drengene helt klar til at gøre onsdag aften.

Sas fortæller videre:

”Vi er klar til at give den gas ligesom i sidste kamp for det er det vi står for, nemlig hård fight og vilje gennem alle 60 minutter. Mors-Thy er et hold der matcher os godt og det plejer derfor tit at være spændende kampe, men vi vil gøre vores for at vi tager de to point.”

Herning har gennem de sidste kampe leveret en stærk opbakning fra lægterne til drengene på banen. Vi håber meget på at det fortsætter og kan kun anbefale at møde op til dette spændende brag i Den Runde Hal.