Optakt: Lokalopgør i Holstebro

mandag D. 24 oktober 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Om kun to dage skal vi i kamp igen i 888ligaen, når vi på udebane i Gråkjær Arena skal møde Team Tvis Holstebro. Lokalopgøret er derfor en kærkommen mulighed for hurtigt at få rejst os ovenpå weekendens nederlag til Aalborg.

Efter de første syv runder er vi placeret på en femteplads i 888ligaen, og tager man et kig på tabellen, er der lagt op til en tæt kamp, når vi gæster ligaens nummer seks.

Det bliver også et gensyn med både tidligere spillere og en tidligere træner her i klubben. Patrick Westerholm var træner her i klubben frem til sommeren 2015, og han står nu i spidsen for onsdagens modstander. Vignir Svavarsson og Martin Hansen skiftede i sommers begge en håndboldtilværelse i HC Midtjylland ud med én i Team Tvis Holstebro.

Det er da også et opgør, som Martin Hansen, der har en lang fortid her i klubben, ser ekstra meget frem til, og han udtaler:

”Jeg glæder mig da helt vildt. Det bliver sjovt at spille mod et hold, som jeg har spillet med i så mange år. Jeg kender mange af spillerne rigtigt godt, så det bliver meget spændende. Jeg tror, det bliver en kamp med mange mand-mand dueller og en masse kampe i kampen, og det glæder jeg mig meget til.”

Martin Hansen løfter også sløret for nogle af nøglerne til, hvad Team Tvis Holstebro skal have fokus på for at få et godt resultat mod os.

”Vi skal være klar i forsvaret, og det er vigtigt at få styr på, ellers får vi problemer. HC Midtjylland kommer med to gode backs i form af Espen Lie og Eivind Tangen, og det er vigtigt, vi kommer frem på de to. Får vi styr på forsvaret, kan vi løbe en masser kontraer, og det kan blive nøglen til kampen.”

Det sidste indbyrdes opgør er for vores vedkommende et særdeles glædeligt tilbageblik. Det var nemlig i semifinalen af sidste års Santander Cup, som vi vandt 27-25, og hvor vi som bekendt senere hen endte med at blive pokalmestre.

I ligaen havde vi dog knap så stor succes i sidste sæson mod Team Tvis Holstebro, og her indkasserede vi to nederlag. På onsdag skal vi derfor have revanche i ligasammenhæng for de to nederlag til TTH i sidste sæson samt ovenpå lørdagens nederlag til Aalborg.

Med en sejr i lokalopgøret har vi mulighed for at spille os tilbage i 888ligaens top 3. Kampen starter klokken 19.00, og I kan følge med i kampen via vores Facebook, Instagram eller Snapchat (hc-midtjylland). Derudover har I også mulighed for at følge med via app’en, Tophåndbold, eller på tophåndbold.dk/livescore, hvor I kan følge kampen minut for minut.