Facebook

Med kun 6 kampe tilbage i sæsonen og blot et enkelt points forspring i stillingen, kan det ikke nævnes nok, hvor utrolig vigtig samtlige kampe er. Nu venter et svært møde med rækkens nr. 3, når vi gæster Aars HK søndag sidst på eftermiddagen.

Offensiven har set stærk ud igennem store dele af sæsonen, hvor der i hver kamp er blevet produceret mange gode chancer. Det vidner et scoringsgennemsnit på over 30 mål også på. Vi har i perioder dog kæmpet med defensiven, men de sidste kampe har vist særdeles gode takter i denne ende også.

Om holdets styrke fortæller stregspiller Mads Hyldgaard:

”Holdets styrke ligger meget i den offensive del, hvor vi ved hjælp af at holde bolden i gang, får skabt store chancer i næsten hvert angreb. Dernæst var kampen mod Roslev også et godt bevis på, hvordan en stærk defensiv er nøglen til sejr. Så forhåbentlig kan denne stærke defensiv fortsætte frem mod de afgørende kampe.”

Næste opgave er som nævnt mod rækkens nr. 3 fra Aars HK. Første opgør mod nordjyderne endte med en smal 22-21 sejr efter en helt lige kamp, og hvor sejren først blev sikret til sidst. Vi brændte mange chancer i første opgør, og skal vi have en sejr søndag, skal chancerne omsættes til mål.

Mads fortæller følgende om kampens vigtighed:

”Kampen søndag er yderst vigtig. Vi er nu gået ind i den sidste del af sæsonen, hvor det nu kun er sejre der tæller. Derfor skal vi også have en sejr i hus, hvis vi fortsat selv skal kunne afgøre tingene.”

Kampen fløjtes i gang søndag kl. 16.30 i Idrætscenter Søndermarken i Aars. Kampen er som nævnt yderst vigtig, og vi håber derfor at flere vil tage turen til Aars og støtte drengene. Har du ikke denne mulighed vil vi som altid opdatere på facebook.