Optakt: Kun en sejr tæller

onsdag D. 22 marts 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Rettelse: Denne nyhed blev skrevet før Mors-Thy slog Århus Håndbold. Vi kan desværre ikke længere nå at komme i slutspillet.

Det er ved at være sidste udkald, hvis vi skal sikre os en plads i dette års slutspil. Derfor er det kun en sejr, der tæller i aftenenes opgør mod TM Tønder Håndbold.

Når vi i morgen tager imod Tønder i Den Runde Hal, har vi ét mål for øje, og det er en sejr og dermed point i kampen om at komme med i slutspillet.

Selvom det på nuværende tidspunkt ser svært ud, kan vi stadig nå at sikre os en plads i slutspillet. Der er stadig 4 point tilbage at spille om, og dem har vi tænkt os at kæmpe for, med alt hvad vi har.

I vores tidligere møde med Tønder tilbage i december måned blev det til et nederlag på 5 mål, som vi skal forsøge at revanchere i morgendagens opgør. Tønder ligger placeret næstsidst i tabellen efter 24. spillerunde mens vi selv, i kølvandet på søndagens nederlag i Aarhus, ligger placeret på en 10. plads med 3 point op til den eftertragtede 8. plads og slutspilsdeltagelse.

Vi har derfor alt at vinde og intet at tabe. Vi har efterhånden sagt det mange, men det understreger blot betydningen heraf, vi har brug for alle mand til at bakke op om hjemmeholdet. 

Det er sæsonens sidste hjemmekamp i 888liganes grundspil og vi håber derfor at se hele Herning i hallen torsdag aften kl. 18.30.