Optakt: KIF Kolding København

søndag D. 25 september 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

I morgen går det atter løs i 888ligaen, når vi tager til Kolding for at møde KIF Kolding København.

Det bliver på papiret en svær kamp mod et hold, som mange spår til at blive danske mestre i år. De har ligesom os fået en del nye spillere til forud for denne sæson heriblandt Antonio García og Niko Mindegía, der begge kommer fra Pick Szeged.

Morgendagens modstander har fået en svingende start på ligasæsonen. De startede ud med at slå Skanderborg Håndbold på hjemmebane, mens de efterfølgende har tabt på udebane til Bjerringbro-Silkeborg.

Vi har fået en god start på ligasæsonen med to sejre ud af to mulige. I morgen bliver dog en stor test for holdet, når vi på udebane skal møde forhåndsfavoritterne fra KIF Kolding København.

Sidste år vandt vi to ud af tre indbyrdes opgør mod KIF Kolding København, hvoraf det ene var i kvartfinalen i Santander Cup.

Kampen bliver spillet i morgen, mandag den 26. september, klokken 19.30 i Sydbank Arena. Du har mulighed for at følge drengene hjemme fra sofaen, da kampen bliver vist på TV2 Sport. Derudover kan du holde dig opdateret via vores Facebook og/eller Instagram.