Optakt: GOG venter i den sidste grundspilskamp

tirsdag D. 28 marts 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Onsdag aften skal vi en tur til Fyn og besøge GOG Håndbold på deres stærke hjemmebane i Gudme. Vi vil slutte 888liagen godt af for denne gang og er derfor opsatte på at levere en god indsats i den sidste grundspilskamp.

I vores seneste møde med GOG hev vi en 27-26 sejr hjem i sidste sekund og vi må derfor forvente en meget tæt og intens kamp i Gudme om de sidste point i grundspillet.

GOG har i anden halvdel af sæsonen vist en fremadgående formkurve og kun tabt én enkelt gang på hjemmebane efter julepausen. Det er derfor et sejrsvant mandskab som vi kommer på besøg hos onsdag aften og som uanset aftenens resultat er sikret en 5. plads i grundspillet.

Vi er opsatte på at slutte 888ligaen godt af, og selvom det altid er svært at spille mod GOG når de har et oplagt hjemmepublikum i ryggen, tror vi alligevel på, at det godt kan lade sig gøre at slutte af med en sejr i det fynske. 

Da alle kampe i sidste spillerunde bliver spillet på samme tid, har TV2 Sport valgt, som tilfældet også var i den sidste runde inden jul, at følge alle kampene tæt. Derfor bliver der vist udklip fra alle rundens kampe i et sammendrag som kan følges fra kl. 19.20 på TV2 Sport.