Facebook

Efter en flot efterårssæson og en lang juleferie, er vi nu helt klar til at tage hul på forårssæsonen. I 1. divisions pausen er det blevet til en tabt træningskamp samt en vundet pokalkamp. Vi starter ude, når turen går til Fyn og et opgør med Otterup HK.

Det er ingen hemmelighed, at vi er ganske stolte af den første halvdel af sæsonen, hvor 11 sejre i 15 kampe placerer os på 2. pladsen. Der venter forsat 11 spændende opgør, hvor vi håber og vil arbejde hårdt for at fortsætte de flotte takter.

Frem mod forårssæsonen fortæller fløjspiller Andreas Simonsen:

”Jeg synes vi som hold står stærkt stillet til anden halvdel af sæsonen. Der bliver stadig trænet og godt til træning, så vi forhåbentligt kan fortsætte det gode stykke arbejde vi har præsteret indtil nu. Men vi skal holde tungen lige i munden, hvis vi skal fortsætte som vi hidtil har gjort, for alle hold vil nok gerne bevise, at de kan slå oprykkerne fra Midtjylland.”

Årets første turneringskamp byder på en tur til Fyn og et gensyn med Otterup HK. Vi er blot 4 point foran Otterup i tabellen, som også har haft et flot opgør med blandt andet en sejr over Ringsted. Vores første indbyrdes opgør hev vi en ganske flot sejr hjem på 32-26, efter det lykkedes os at dæmme op for deres 7-mod-6 spil.

Frem mod søndagens kamp fortæller Andreas videre:

”Jeg synes vores chancer mod Otterup er svære at vurdere, da Otterup er et sindssygt stærkt hjemmehold, hvor de blandt andet har taget 2 point fra Ringsted. Det kan derfor være svært at nuppe point, men jeg føler på samme tid, at vi står godt rustet til kampen. Vi vil i hvert fald love at gøre, hvad vi kan for at tage 2 point med hjem til kontoen.”

Årets første opgør spilles i Otterup Idrætscenter søndag d. 12. januar og opgøret fløjtes i gang kl. 15:00. På kampdagen kan du følge Andreas’ forberedelser, når han overtager vores instagram.