Facebook

En hård start på 2020 fortsætter med fjerde topkamp på stribe. Det er blevet til to sejre i tre kampe, og nu er vi klar til at møde IK Skovbakken i en direkte kamp om anden pladsen. To hold, som kommer til topkampen med god selvtillid efter sejre i sidste weekend over to andre tophold.

En smal trup rykkede tættere sammen i bussen, da vi i lørdags gæstede Team Sydhavsøerne. Kampen blev som forventet tæt, men drengene fightede og viste, hvor de to point hørte til. Efter en lidt for spændende afslutning, tog vi derfor de to point med hjem, fastholdt vores plads i tabellen, og lagde afstand til endnu en af de store konkurrenter.

Playmaker Mikkel Madsen fortæller om en trup med selvtillid:

”Jeg synes selvtilliden er god i truppen, humøret er højt selvom folk døjer med lidt skavanker. Vi ved dog også at resultaterne kun kommer, hvis alle mand præsterer og arbejder hårdt på de ting vi snakker om i træningslokalet.”

Februar skydes i gang med endnu et topopgør, når IK Skovbakken gæster Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning. Skovbakken er ligesom os oprykkere, men har imponeret flot. Senest med en sejr over TMS Ringsted. Vi forventer en tæt kamp, ligesom vores sidste møde, hvor vi som det ofte er sket, endte med en 1-målssejr.

Om mandagens opgør fortæller Mikkel:

”Kampen mandag bliver utrolig svær. Skovbakken har gjort det rigtig godt hele sæsonen og har, ligesom os selv, mange spillere, der byder ind. Sidste kamp mod dem var rigtig tæt, og jeg forventer egentligt, at det bliver det samme den her gang. Forhåbentligt kan vi med opbakning fra hjemmepublikummet tage 2 point mere til tabellen.”

Topopgøret mod IK Skovbakken kan opleves i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning mandag d. 3. februar. Opgøret fløjtes i gang kl. 19, og vi opfordrer til at komme i god tid – vi oplever nemlig stor interesse for kampen. Op til kampen kan du følge Mikkels forberedelser, når han overtager vores instagram.