Optakt: Endelig starter den nye sæson

onsdag D. 19 september 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Om blot to dage starter det vi længe har ventet på, nemlig sæsonen. Spillerne har de sidste knoklet i træningslokalet og testet formen i en række træningskampe. Nu er vi ved at være helt klar til start.

Vi indleder sæsonen fredag aften med en hjemmekamp i Sportscenter Herning mod Hjallerup IF. Et hold vi ikke umiddelbart kender dethelt store til, men træner Søren Baadsgaard fortæller at det bliver realiteten i starten af den nye sæson.

Om den nye sæson siger han:

”Vi går en meget spændende sæson i møde. Vi er startet op med et helt nyt hold, som består af en masse unge talenter. Der er blevet trænet rigtig godt i opstarten, og det er fantastisk at mærke, hvor træningsvillige spillerne er.”

Med det nye hold vil Søren tilbage til HCM’s DNA, og det klubben igennem årene har været kendt for, nemlig det hurtige spil. Frem mod fredagens kamp fortæller han videre:

”Vi har haft kort tid til at få spillet holdet sammen og det bliver utroligt spændende at se, hvor vi står, når der er point på spil.”

Alle i og omkring HC Midtjylland ser meget frem til sæsonstarten fredag og håber at der vil komme opbakning i hallen. Hvis du er interesseret i fredagens kamp kan du nemt finde alt information omkring billetter her.