Optakt: En tur til grænsen

tirsdag D. 29 november 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

På torsdag den 1. december skal vi en tur til den dansk-tyske grænse, hvor der venter et møde med oprykkerne fra TM Tønder Håndbold.

Ovenpå den europæiske triumf i weekenden er det nu tid til at rette fokus tilbage mod 888ligaen. Her venter der ikke færre end seks kampe i december måned. Kasper ”Gutte” Gudnitz ser frem mod en tætpakket julemåned.

”Det glæder jeg mig til, og det er dejligt med masser af kampe. Det bliver fedt, men efterfølgende bliver det også dejligt med lidt ferie.”

 Det hele starter med en udekamp på torsdag i Tønder. Det er TM Tønders første sæson i den bedste række, og Gutte har svært ved at sige, hvad man skal forvente af kampen.

”Jeg kender dem ikke så godt igen, og jeg har ikke set så mange kampe. Hvad jeg har set, virker det til, at de har et godt forsvar. De har et nyt hold i forhold til sidst, jeg mødte dem. Det bliver en svær opgave i, hvad der kan være en svær kulisse med masser af tryk på, men vi tager da helt sikkert til Tønder for at vinde.”

Gudnitz har spillet i Tønder 3-4 gange før, og han ved derfor, hvad han går ind til. Han har spillet der, mens der virkelig har været knald på i den lille hal. Det har dog ikke været tilfældet de seneste par kampe, Kasper har spillet der, men han understreger, at det naturligvis kan have ændret sig, efter de er kommet i ligaen.

Nøglen til sejr bliver ifølge Gutte, at vi får lirket op for deres forsvar, hvor de står godt. Han forventer, at vi kan løse det og trække os sejrrigt ud af opgøret.

”Jeg forventer en kamp, hvor Tønder måske kan følge med i 1. halvleg. Jeg tror dog på, at vi trækker fra i 2. halvleg og får et godt resultat med derfra. Jeg regner med, vi vinder kampen og måske endda komfortabelt.”

Inden kampen er vi placeret på 888ligaens 4. plads med flere hold lige i hælene, og det vil derfor være vigtigt med to point for at holde forfølgerne på afstand. TM Tønder ligger på ligaens næstsidste plads, men de kan dog med en sejr spille sig op over nedrykningsstregen.

Det er derfor en meget vigtig kamp for begge hold, der skyder et tætpakket december program i gang. Der er kampstart kl. 20.30 i Tønder, og kampen kan ses live på TV2 Sport. Kampen kan derudover følges via app’en, Tophåndbold, eller på tophåndbold.dk/livescore, hvor kampen kan følges minut for minut.

 

Vi vil derudover gøre opmærksom på en ændring i kampprogrammet. Kampen mod Ribe-Esbjerg HH den 11. december i Den Runde Hal, der er den første tilbage i Herning igen, vil blive spillet kl. 17.00 i stedet for kl. 19.00.