Facebook

Efter to nederlag i træk, vendte vi i fredags den dårlige stime da vi hentede en vigtig sejr og tog de to point med hjem fra HEI. Nu skal vi også forsøge at vende stimen på hjemmebane, når vi på lørdag får besøg af Roskilde Håndbold.

Vi har i de seneste kampe oplevet samme tendens i kampenes forløb, hvor tingene ikke har kørt som man følte de gjorde i starten. Der bliver dog kæmpet gennem hele kampen, og det gav pote ude mod HEI i sidste uge.

Om den sidste periode fortæller fløjspiller Mathias Petersen:

”Her i de sidste har kampe har kendetegnet været at vi desværre ikke er kommet godt nok ud til kampen i 1. halvleg. Det har gjort at vi har måttet kæmpe ekstra hårdt for at hænge på og spillet ikke rigtig har været flydende. Derudover synes jeg dog vi har kæmpet flot i kampene, men dog manglet den sidste kynisme for at få afgjort tingene helt og sat os i en komfortabel situation.”

Nu venter et vigtigt opgør hjemme i egen hule, når Roskilde Håndbold kommer på besøg. Roskilde er netop nu at finde på tabellens sidste plads, men derfor går vi, som altid, indtil opgøret med stor ydmyghed. I sidste weekend pressede de Ringsted og var tæt på at lave overraskelsen.

Mathias fortæller videre:

”I forhold til den kommende kamp mod Roskilde, så har jeg tro på holdet, og det vi render rundt med. Jeg går ind til hver kamp med troen på, at vi kan hive de to point, hvis vi spiller op til det niveau vi kn, men ved også at hvis ikke vi rammer et tilstrækkeligt niveau, så kan det blive svært mod alle modstandere i rækken. Men på en forhåbentligt fyldt hjemmebane føler jeg at vi skal vinde kampen. Med den enorme støtte vi har fået fra sponsorerne, fansene og de frivillige i denne sæson, så mener jeg at vi er favoritter, hver gang vi spiller på hjemmebane. Derfor ser jeg også os selv som favoritter på lørdag kl. 14 i Klink & Jensen Arena.”

Kampen mod Roskilde Håndbold fløjtes i gang lørdag d. 23. november kl. 14.00 i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning. Før kampen er der masser af aktivitet i hallen, hvor der vil være pølsevogn og livemusik i cafeteriet. Så kom gerne tidligt – hallen åbner allerede kl. 12.