Optakt: Den fantastiske start skal forlænges

mandag D. 11 september 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Sæsonen 2017-18 i 888ligaen kunne ikke være startet bedre. Med sejre over Ribe-Esbjerg og senest ude mos Mors-Thy har vi fået fuldt udbytte af de første to kampe. 4 point ud af 4 mulige betyder samtidig en foreløbig plads i toppen af ligaen.

Vi drømmer stort i disse dage. Vi vil gøre alt for at bevare vores nuværende placering øverst i tabellen. Topplaceringen skal forsvares på torsdag når Skanderborg Håndbold gæster Den Runde Hal.

Skanderborg har fået en lidt blandet start på sæsonen med et stort nederlag og en storsejr. De blev desuden svækket i en træningskamp, hvor holdets helt store profil Kasper Irming måtte forlade banen med en hjernerystelse. Han har ikke været tilbage siden, og det er fortsat uvist om han kommer med til Herning torsdag.

Op til denne sæson har vi hentet vores nye stregspiller, Besard Hakaj hos torsdagens modstander. Han siger følgende om kampen og det at møde sin tidligere klub:

”Det bliver måske den sværeste kamp hidtil efter min mening. Jeg har selv været med til at være underdog i Skanderborg og ved at det er nemt at være undervurderet der. Hvis vi undervurderer dem bare lidt, kan det koste os dyrt, så jeg håber hele holdet kommer med mindst lige så meget gejst og fight som i de to foregående kampe. Udover det så glæder jeg mig til at hilse på gamle holdkammerater. Det er en god trup, som har taget sig godt af mig i mine år i Skanderborg Håndbold.”

Med en masse opbakning i hallen på torsdag får drengene endnu bedre muligheder for at forlænge den fantastiske start og derved blive i toppen af tabellen.