Optakt: De forsvarende mestre gæster Herning

fredag D. 3 marts 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Der venter en svær modstander i EHF Cuppens gruppe B når Frich Auf! Göppingen kommer på besøg i Den Runde Hal.

Lørdagens kamp er af afgørende betydning for vores muligheder videre i turneringen. For at opnå videre avancement fra den tætte gruppe, har vi brug for point i morgendagens kamp.

Göppingen ligger på en 11. plads i den stærke tyske Bundesliga, som i øjeblikket bliver toppet af SG Flensburg-Handewitt. Det er derfor et mandskab som til dagligt er oppe imod verdensklasse spillere i den hjemlige liga og som har vundet EHF Cuppen i 2011, 2012 og senest i 2016.

Dansk Håndbold er ikke ukendt land for de tyske gæster, der de foregående år har mødt TTH Holstebro af flere omgange i EHF Cuppen og som også fra næste sæson får to danskere på holdet i form af Jacob Bagersted og Allan Damgaard. Det er ikke altså ikke et hvilket som helst tysk hold, vi skal prøve kræfter mod lørdag aften.

Selvom der bliver budt på europæisk håndbold i topklasse er udsigterne til tilskuere på tribunerne desværre ikke derefter. Direktør, Jacob Flintholm fortæller her om sine forventninger til tilskuertallet:

”Det ser ud som om det bliver svært at få fyldt Den Runde Hal op, som vi ellers havde håbet til en europæisk kamp som denne. Vi er udfordret af det sene spilletidspunkt som nok gør af mange vælger at se den hjemme fra sofaen i stedet, da kampen bliver vist på tv. Ydermere har vi konkurrence fra FCM Håndbold som hjemme tager imod Larvik i Champions League og Børne MGP som bliver afholdt hos vores naboer i Jyske Bank Boxen.”

Jacob tilføjer at hans konkrete forventning til antallet af tilskuere til kampen er 1100.

Efter en række nederlag på stribe trænger vi til at få vendt skuden og komme tilbage på rette kurs. Gårsdagens pokalsejr var et skridt i den rigtige retning og i morgen er vi klar til at tage det næste 

Vi får brug for alle mand på lægterne for at besejre de tyske gæster, så kom og støt drengene til sejr og vær med til at forlænge vores europæiske eventyr.

Kampen bliver vist på TV3 Sport 1 fra kl. 20.15