Optakt: De forsvarende danske mestre venter i 1/8 finalen

tirsdag D. 22 august 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Den nye sæson står og banker på, og vi starter ud med 1/8 finalen i Santander Cup mod sidste sæsons danske mestre. Det bliver samtidig første chance for at se den nye trup i aktion i en gældende kamp.

Efter lang tids venten er vi endelig ved at være klar til at slå dørene op til sæsonens første hjemmekamp. Denne sæson starter med en meget spændende kamp, når vi møder Aalborg Håndbold i Santander Cuppens 1/8 finale.

Det bliver en svær kamp for os, da Aalborg kommer fra sidste sæson med det danske mesterskab i bagagen. Om den forestående kamp siger Morten Secher:

”Vi møder Aalborg Håndbold, som vi må anse som klare favoritter. Det bliver en ekstrem svær kamp mod et hold, som sidst de spillede en vigtig kamp blev danske mestre.”

Man skal aldrig sige aldrig. Santander Cup er nemlig kendt som overraskelsernes turnering. Alt kan ske og historien viser også at flere store hold er blevet slået ud af mindre hold. Derfor håber vi også meget at alle bakker op om holdet, så vi sammen kan levere endnu en af de magiske pokaloverraskelser.

Der bliver samtidig og mulighed for at se vores nye spillere i aktion i en gældende kamp. Vi kan endnu en gang kun opfordre folk til at komme i hallen og samtidig byde varmt velkommen til Anders Petersen, Besard Hakaj, Jonas Samuelsson, Mathias Gjestrud, Casper Ebbesen og træner Jonas Wille.