Opløftende sejr over bundholdet

fredag D. 17 november 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Ovenpå en resultatmæssig dårlig stime løftede holdet sig kollektivt i aftenens opgør mod Tønder i Den Runde Hal. Efter 60 minutters spil kunne holdet løfte armene og fejre en sejr 27-25 sejr og to meget vigtige point på kontoen.

Efter meget ærgerlige nederlagt i de seneste to kampe trængte vi til oprejsning og point på kontoen i aftens hjemmekamp mod gæsterne fra Tønder, som ligger placeret i bunden af tabellen.

Det kan ses fra start på spillernes indstilling, hvor vi starter kampen stærkt med at bringe os i front 2-0 efter 2 minutters spil. Vi står stærkt defensivt og har en sikker sidste skanse i målet, hvor Lars Eggen står overbevisende og blandt andet starter kampen med at redde to straffekast.

Vi spiller i et højt tempo og sidder på spillet igennem første halvleg, men vi kan ikke ryste et hårdt kæmpende Tønder hold af os og stillingen ved pausen er derfor 13-9 i vores favør.

Fra anden halvlegs start fortsætter vi stille og roligt med at trække fra gæsterne og bringer os i front med 6 mål ved stillingen 15-9. Tønder kommer dog bedre i gang og efter par gode aktioner er de med i kampen igen ved stillingen 17-14.

Det får Jonas Wille til at tage timeout og med et par taktiske justeringer får han holdet på rette spor igen. Tønder vil dog ikke give op og holdene følges derfor ad i de følgende 10 minutter. Herefter sætter vi et ekstra gear på og viser vores brede på holdet, hvorfor vi med 10 minutter tilbage er i front 22-17.

På trods af en lidt rodet afslutning på kampen, hvor gæster hente nogle mål på os, kan vi efter en flot holdindsats krydret med flere gode individuelle præstationer række armene i vejret og fejre en 27-25 sejr. Kampens spiller blev fortjent Lars Eggen som stod en flot kamp og var en afgørende faktor i dagens sejr.

Cheftræner Jonas Wille udtaler om indsatsen på banen: 

"Det var en vigtig kollektiv sejr og rent sportsligt var det alfa omega med to point i dag og noget selvtillid på kontoen. Det er stærkt mentalt at alle mand byder ind. 

Der er mange gode individuelle indsatser i dag, hvor jeg vil fremhæve Lars Eggen som står en fantastisk første halvleg og giver sikkerhed til holdet, og Rasmus Carlsen spiller flot angrebsmæssigt og vinder nogle vigtige situationer."

 

Målscorere HCM:          

Rasmus Carlsen 7

Eivind Tangen 4

Esben Lie Hansen 4

Jacob Østergaard 3

Besard Hakaj 3

Jonas Samuelsson 2

Casper Ebbesen 2

Morten Slundt 1

Casper Sas 1

 

Udvisninger HCM:

Besard Hakaj 2

Oliver Bondrup 1

 

Målscorere TM Tønder Håndbold:

Oliver Eggert 7

Kristian Larsen 6

Rune Schrøder 4

Hans Asmussen 2

Kristian Klitgaard 3

Emil Bergholt 1

Rolf Ravn 1

Martin Pedersen 1

 

Udvisninger TM Tønder Håndbold:      

Oliver Eggert 1

Rolf Ravn 2

Martin Pedersen 2

 

Tilskuere i Den Runde Hal: 962