Norsk trio udtaget til landsholdssamlinger

onsdag D. 3 maj 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Espen Lie Hansen og Eivnd Tangen er igen udtaget til den norske landsholdstrup som skal spille EM kvalifikationskampene mod Frankrig i denne uge, mens Lars Eggen Rismark er udtaget til det norske udviklingslandshold.

Selvom der pause for vores vedkommende i 888ligaen, ligger spillerne ikke på den lade side. Vi er i fuld gang med forberedelserne frem mod den kommende sæson, og spillerne arbejder hårdt både på og uden for banen med at forbedre blandt andet fysikken.

Vores norske trio har imidlertid en række vigtige kampe på programmet, da de er udtaget til henholdsvis det norske udviklingslandshold og landshold, hvor sidstnævnte skal spile kvalifikationskampe til den forestående EM slutrunde.

Espen og Eivind skal sammen med resten af det Norske landshold møde Frankrig,  der som bekendt var Norges overmand i VM finalen tilbage i januar måned, i kampen om en EM billet, hvor de øvrige hold i puljen hedder Litauen og Belgien. Lars skal til samling med udviklingslandsholdet, som han har været en fast betstandel af de seneste år. 

Vi glæder os til at drengene i aktion og ønsker held og lykke med de forestående kampe.