Norge viste stærk kampform ved Golden League

mandag D. 30 oktober 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

I 888ligaens landsholdspause blev der i Danmark afholdt Golden Leauge, hvor Danmark, Frankrig, Norge og Polen deltog. Med på det norske landshold var Espen Lie Hansen, Eivind Tangen og kommende HC Midtjylland spiller Magnus Søndenå.

Første kamp for Norge ved Golden League var mod de danske værter i Brøndby Hallen. Både Eivind og Espen startede på bænken, da landstræner Christian Berge havde foretrukket Kent Robin Tønnesen og Sander Sagosen på positionerne. Efter et lille kvarter Kom Espen på banen, og 5 minutter senere kom også Eivind på banen. Han kvitterede kort efter med et lækkert hug op i det lange hjørne. I alt spillede de begge lige omkring de 20 minutter, og Eivind kom på måltavlen 2 gange. Norge brænder igennem kampen rigtig meget og det ender med en sejr på 24-19 til Danmark.

Norges anden kamp ved Golden League var en gentagelse af VM finalen. I Ceres Arena Århus stod Norge overfor verdensmestrene fra Frankrig. Norge spiller en rigtig flot kamp med stærk kontra- og andenbølge spil. Desuden var de meget tålmodige i deres angrebsspil, hvilket løsnede op i det franske forsvar og Norge kunne fortjent gå til pause foran 13-10. I anden halvleg kommer Eivind på banen, hvor han kun er med angrebsmæssigt. Med små 10 minutter igen laver Eivind en lækker skruebold og bringer Norge foran med 25-22. I kampen scorer han 2 kasser og er med til at Norge hiver en 30-26 sejr hjem over Frankrig.

Søndag aften gik Norge så på gulvet i Jyske Bank Boxen mod det nye polske hold. Her havde Espen fundet vej til startopstillingen og det kvitterede han med at spille en rigtig flot kamp. I kampens indledning var han helt ustyrlig og havde hurtigt scoret 5 mål og lavet flere assists. Igen spiller Norge en rigtig flot kamp og var hele tiden i kontrol. Espen går fra kampen med 8 kasser, Evind lavede 1 enkelt og kommende HC Midtjylland spiller Magnus Søndenå scorede 2.

Norge vinder 27-32 over Polen og efter en dansk sejr over Frankrig senere søndag aften, stod det klart at Norge ender som nummer 2 ved Golden League turneringen i Danmark.