Nedtur i Silkeborg

onsdag D. 15 februar 2017 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Det blev en aften i Silkeborg, vi hurtigt vil glemme. Vi var aldrig i nærheden af sejren, og måtte efter 60 minutter erkende et nederlag på 28-20 ude mod 888ligaens bedste hjemmehold, Bjerringbro-Silkeborg.

Allerede efter små fem minutter var vi nede 3-0, og Secher kaldte til timeout for at få styr på tingene. Det hjalp desværre ikke det store, og efter 12 minutter var forspringet øget til seks mål for hjemmeholdet.

Herefter kom vi lidt med i kampen igen, og vi begyndte at få bedre styr på tingene midtvejs i halvlegen. Det blev dog afløst af nogle kedelige sidste minutter af første halvleg, så vi endte med at gå til pause bagud 16-9.

Det var 30 minutter med rodet og skidt spil fra vores side, men vi gik til pause med troen på, at tingene kunne ændres. Håbet om et comeback blev dog forholdsvist hurtigt slukket efter pausen, og hjemmeholdet scorede således halvlegens første tre mål og udbyggede dermed føringen til 10 mål.

Undervejs i anden halvleg var vi nede med hele 12 mål, men det lykkedes os at få hanket op i os selv og få pyntet lidt til slutresultatet 28-20.

Det var en rigtig dårlig aften på kontoret, og det blev en kamp, hvor ingenting lykkedes for os. Allerede søndag får vi mulighed for at vaske aftenens skuffelse væk, når vi på udebane mod Granollers skal forsøge at bygge videre på vores første sejr i EHF Cuppens Gruppe B.

En af aftenens få lyspunkter var vores norske målmand, Lars Eggen Rismark, der fik chancen fra starten af anden halvleg, og han kvitterede med en rigtig flot præstation i buret.

 

HCM Målscorere:

Kasper ”Gutte” Gudnitz 5

Eivind Tangen 3

Dennis Kirkegaard 3

Rasmus Carlsen 2

Espen Lie Hansen 2

Morten Slundt 1

Jacob Østergaard 1

Mathias Pilgaard 1

Bastian Stræde 1

Jørgen ”Jønne” Rasmussen 1

 

HCM Udvisninger:

Espen Lie Hansen 2

Jacob Østergaard 1

 

HCM Målmænd:

Lars Eggen Rismark (9/21) 42 %

Tim Winkler (2/17) 11 %

 

BSV Målscorere:

Kristian Ørsted 6

Nikolaj Øris 5

Stefan Hundstrup 4

Johan Hansen 3

Sebastian Skube 3

Allan Damgaard 2

Rasmus Jensen 2

Jacob Lassen 1

Kasper Olsen 1

Nikolaj Markussen 1

 

BSV Udvisninger:

Klaus Thomsen 1

Nikolaj Øris 1

Rasmus Jensen 1

 

BSV Målmænd:

Søren Rasmussen (18/36) 50 %

 

Spillested:

Jysk Arena

 

Tilskuertal:

2315