Nedtur i Holstebro

onsdag D. 26 oktober 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Det blev en skuffende aften i Gråkjær Arena, der endte med et nederlag på 26-32 mod TTH Holstebro.

Kampen så i første halvleg eller ud til at blive en tæt affære. De to hold fulgtes ad det meste af halvlegen, og ved pausefløjtet var hjemmeholdet foran med en enkelt, 16-15.

Efter pausen gik det desværre hurtigt den forkerte vej, og TTH var efter fem minutter af anden halvleg foran med fire.

Vi fik efterfølgende stoppet hjemmeholdets dominans, men det varede desværre kun midlertidigt. Midt i halvlegen trak de igen fra, og vi var på et tidspunkt nede med syv mål. Hjemmeholdet kunne derfor køre en sikker sejr hjem på 32-26 foran de lidt over 1800 fremmødte i Gråkjær Arena. Heraf var der over 100 HC Midtjylland tilhængere, der gav den alt, hvad de havde på lægterne.

Det blev derfor ikke til nogen sejr i fødselsdagsgave til Oliver Bondrop, der i dag fyldte 19 år. Fødselsdagsbarnet kunne dog glæde sig over, at han kom på banen i de sidste minutter, og den unge Bondrop fik derfor smagt på ligahåndbold for første gang i sin karriere.

 

Vores topscorer blev Jørgen ”Jønne” Rasmussen med 8 mål. Holdets øvrige målscorere var: Espen Lie Hansen 6, Eivind Tangen 4, Morten Slundt 4, Kasper ”Gutte” Gudnitz 2, Dennis Kirkegaard 1, Rasmus Carlsen 1.

I målet havde Tim Winkler 8 redninger på 35 forsøg (23 %), hvoraf to af redningerne var på straffe. Lars Eggen Rismark havde 2 redninger på 7 forsøg (28 %).

Jacob Østergaard og Eivind Tangen fik hver en udvisning.

 

For hjemmeholdet blev Kasper Kildelund topscorer med 9 mål. De øvrige målscorere fra TTH Holstebro var: Magnus Bramming 5, Viktor Östlund 5, Jonas Porup 4, Jac Karlsson 3, Martin Hansen 3, Simon Birkefeldt 2, Vignir Svarvarsson 1.

I målet havde Rasmus Lind 11 redninger på 22 forsøg (50 %), og Torbjörn Bergerud havde 3 redninger på 17 forsøg (17 %).

Vignir Svarvarsson fik to udvisninger. Anders Agger og Jonas Porup fik en udvisning hver.