Nederlag til TM Tønder

torsdag D. 23 marts 2017 - Skrevet af Michael Madsen

Ambitionen om en sejr i sidste hjemmekamp i 888-ligaen, slog desværre fejl og kampen endte i et nederlag på 23-29 til TM Tønder.

Drengene var top tændte på at gå ind til kampen og for at yde det optimale i den sidste liga hjemmekamp mod gæsterne fra TM Tønder, som havde alt at kæmpe for i kampen, for at undgå at blive hentet af Randers og ende på sidstepladsen, samt en billet direkte i 1.division. 

Første del af kampen var en rodet affære og efter 4 minutters spil havde ingen af holdene formået at få hul på bylden og skudt bolden forbi de to målmænd. Efter 5 minutter fik vi dog det første mål i Den Runde Hal af Espen Lie Hansen. Gæsterne kom dog også i gang, anført af Nikolaj Enderleit, som også stemplede ind i kampen og scorede de 3 første mål for Tønder.

20 minutter inde i første halvleg begyndte spillet at flyde bedre, og nogle gode redninger fra Tim Winkler satte gang i kontrafasen og vi bragte os foran med 10-7. De efterfølgende minutter blev der byttet mål de to hold imellem og vi gik til halvleg med en føring på 14-12.

Gæsterne fra Tønder startede bedst ud i anden halvleg og hentede føringen og 10 minutter inde stod det stadig helt lige med cifrene 18-18. Derfra skruede Tønder op for tempoet og da de tekniske fejl begyndte at melde sig fra vores side, kunne de bringe sig foran 20-24 med 13 minutter tilbage at spille i.

De sidste 10 minutter fortsatte i Tønders favør og da slutfløjtet lød, måtte vi erkende nederlaget og cifrene 23-29.

 

Målscorere HCM:

Eivind Tangen 5

Oliver Bondrop 4

Kasper Gudnitz 3

Rasmus Carlsen 2

Espen Lie Hansen 2

Jørgen Rasmussen 2

Morten Slundt 1

Lars Jakobsen 1

Kristian Gjessing 1

 

Udvisninger HCM:

Lars Jakobsen 1

Morten Slundt 1

 

Redningsprocent HCM:

Tim Winkler 19%       

 

Målscorere TM Tønder:

Kristian Stoklund 7

Oliver Nøddesbo 5

Nikolaj Enderleit 5

Martin Pede 4

Ulrik Nøddesbo 2

Rolf Ravn 2

Rune Schrøder 1

Jimmi Elmgaard 1

Mathias Jørgensen 1

Henrik Storm 1

 

Udvisninger TM Tønder:

Rolf Ravn 1

Nikolaj Enderleit 1

  

Redningsprocent TM Tønder:

Christian Trans 42%