Nederlag i SKANSEN efter endnu en gyser

mandag D. 13 november 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Efter en sand gyser afslutning i SKANSEN må vi desværre tage turen hjem til Herning uden point på kontoen, efter en kamp hvor vi manglede skarpheden i de afgørende momenter. 

Aftenens kamp i Sønderborg var på forhånd af stor betydning da vi ovenpå et nederlagt og en uafgjort i de seneste 2 kampe havde brug for en sejr og to point for at holde os til i den sjove ende af ligaen. Sønderjyske skulle på den anden side forsøge at rejse sig ovenpå 3 nederlag i træk og betydningen af kampen for begge hold var da også tydelig fra første fløj, hvor der blev spillet med stor fysik og intensitet.

Kampen starter meget lige og efter godt 10 minutters spil viser lystavlen stillingen 4-4. Holdene skiftes til at ligge sig i front med et enkelt eller to mål, før vi får stabiliseret vores spil i begge ender af banen og stille og roligt kan trække fra hjemmeholdet.

Vi spiller i perioder af første halvleg rigtig flot angrebsspil og står godt i forsvaret. Desværre brænder vi for mange chancer som bliver straffet af en række effektive kontra scoringer fra hjemmeholdet. Mod slutningen af halvlegen får vi dog mere kontrol over kampen og kan derfor gå til pause med en to måls føring ved stillingen 15-13.

Efter pausen fortsætter hvor vi slap i første halvleg og efter godt to minutters spil er vi i front med 5 mål. Vi spiller kontrolleret i begge ender af banen, men hjemmeholdet kæmper med alt hvad de har for at hænge på og med et kvarter tilbage melder de sig ind i kampen igen med en scoring til stillingen 20-19 i vores favør.

Jonas Wille kalder herefter til timeout for at få ro på tingene, men det har desværre ikke den store effekt på spillet på banen, hvor vi ikke spiller med den samme kontrol og sikkerhed som i den første del af kampen.

Målmændene i begge ender tager godt fra og anden halvleg bliver derfor en målfattig affære. Desværre bliver det Kristian Pedersen der med en redningsprocent på imponerende 61% i anden halvleg bliver aftenens vinder af den duel. Sønderjyske med et veloplagt hjemmepublikum i ryggen trækker dermed det længste strå på hjemmebanen med en sejr på 26-24, efter en ærgerlig afslutning på kampen, som desværre kommer til at bære præg af en tvivlsom dommerkendelse i det sidste minut. 

I størstedelen af kampen viser vi flot spil i begge ender af banen, men vi må erkende at skarpheden mangler i de afgørende momenter, og må derfor rejse hjem med et nederlagt i bagagen.

 

Målscorere HCM:          

Eivind Tangen 7

Esben Lie Hansen 7

Casper Sas 4

Rasmus Carlsen  3

Besard Hakaj 1

Jonas Samuelsson 1

Jacob Østergaard 1

 

Udvisninger HCM:

Esben Lie Hansen 2

 

Målscorere SønderjyskE:

Aaron Mensing 8

Kasper Olsen  5

Christoffer Fors 4

Alexander Hansen 2

Chris Holm Jørgensen 2

Kenneth Bach Hansen 2

Christian Jensen 1

Frederik Børm 1

Mikkel Kjær Møller 1

 

Udvisninger SønderjyskE:          

Claus Kjeldgaard 1

Aaron Mensing 1