Nederlag i sæsonens sidste ligakamp

onsdag D. 29 marts 2017 - Skrevet af Michael Madsen

Sidste kamp i 888ligaen sluttede med et nederlag på 28-21, da vi gæstede GOG i Gudme. En kamp der allerede inden kampstart så vanskelig ud.

Inden kampstart var det allerede klart at både Espen Lie Hansen og Kristian Gjessing skulle sidde over grundet skader. Derudover skulle Tim Winkler og Dennis Kirkegaard testes under opvarmning, men også de blev tilføjet til skadeslisten. Ydermere var vi også plaget af sygdom, hvor både Jørgen Rasmussen og Eivind Tangen var ramt, men spillede trods det, dog på nedsat styrke.  

De unge spillere på holdkortet kom heller ikke på banen, da vi havde besluttet at spare dem for at hjælpe holdet fra HFH med at forblive i 2.division.

Så der var svære betingelser da fløjten lød i Gudme. 

Men uanset betingelserne var alle klar på at give den alt hvad de havde i sig.Vi kom også bedst fra start, hjulpet fra land af vores velspillende mand i målet, Lars Eggen Rismark. Og efter de første 8 minutter var stillingen 3-5. Herefter begyndte GOG for alvor at melde sig ind i kampen, og scorede de efterfølgende 4 mål. 

Vi forsøgte at kæmpe os tilbage, men var hele tiden bagud med 1 enkelt eller 2.  Og efter 24 minutters spil blev vi ramt af en udvisning, som kostede i vores egen ende. Pausestillingen lød på 16-11, som et resultat af vi ikke puttede den i kassen og GOG løb stærkt den anden vej.

I anden halvleg skulle vi ud og forsøge at hente føringen, hjemmeholdet havde bygget op. Men et velspillende GOG hold, som skiftede meget ud og gjorde det godt på alle pladser, gjorde det svært for os at komme tilbage i kampen. 

Da vi ikke formåede at få skudt bolden i kassen, kom vi stille og roligt mere bagud samtidigt med at tiden gik på uret i hallen. Men da cifrene viste 28-18, satte vi en sidste slutspurt ind til slutresultatet 28-21.

Dette sætter et sidste punktum for sæsonen i 888ligaen 2016/17, hvor vi må erkende at de skuffende resultater i foråret betyder at vi slutter på en 11. plads.

 

Målscorere HCM: 

Lars Jakobsen 8

Rasmus Carlsen 3

Kasper Gudnitz 3

Eivind Tangen 2

Oliver Bondrop 2

Morten Slundt 2

Jacob Østergaard 1

 

Udvisninger HCM:

Rasmus Carlsen 1

Jacob Østergaard 1

 

Redningsprocent HCM:

Lars Eggen Rismark 26 %

 

Målscorere GOG: 

Mark Strandgaard 5

Niclas Kirkeløkke 4

Gøran Søgaard 4

Tobias Møller 3

Lasse Møller 3

Jon Andersen 2

Andreas Holst 2

Torsten Laen 1

Andreas Lønberg 1

Magnus Jøndal 1

Lasse Kronborg 1

Emil Jakobsen 1

 

Udvisninger GOG:  

Niclas Kirkeløkke 1

 

Redningsprocent GOG:

Frank Mikkelsen 45 %

Espen Christensen 29 %