Facebook

På en dag, hvor tingene ikke lykkedes i store dele af kampen må vi se os slået med scoring imod os i absolut sidste sekund. Vi har det svært i begge ender af banen de første 30 minutter, og går derfor til pause nede med 16-13. Vi kommer langt bedre med i anden halvleg, men med en sløj afslutning indkasserer vi et nederlag på 27-26.

Kampen starter helt lige og i et yderst højt tempo. Holdene følges ad, men vi har det svært med at nedbryde deres fysiske forsvar, og i den anden ende får vi ikke lukket deres angreb ned. Vi laver mange fejl og må gå til pause nede med 16-13.

Vi kommer rigtig flot i gang i anden halvleg. Der er mere fart i benene i angrebet, angrebet er mere aggressivt og har samtidig et fantastisk samarbejde med Nicolai Mortensen i målet. Med 8 minutter igen er vi foran 21-24, men derfra spiller vi uskarpt. Med flere sløsede skud, stod drengene målløse tilbage, da FIF hamrer bolden i mål i absolut sidste sekund.

Vi skal hurtigst muligt ovenpå igen, så vi er helt klar til kamp igen på fredag. Vi gæster HEI, Skæring i Skæringhallen fredag d. 15. november kl. 20.00.