Nederlag i årets sidste kamp

lørdag D. 23 december 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Efter sidste weekends ærgerlige ét måls nederlagt til Skanderborg skulle vi i dag revanchere os i den sidste hjemmekamp inden julepausen. Gæsterne og lokalrivalerne fra TTH Holstebro ville det desværre anderledes, og vi må derfor gå på juleferie med et 27-17 nederlag.

Den sidste spillerunde før jul betyder kampe for alle i 888ligaen, inden det er tid at vende hjem til venner og familie for at fejre jul. Dagens opgør i Den Runde Hal bød tilmed på lokalbrag mod naboerne fra Holstebro, som inden dags opgør må siges at indtage favoritværdigheden.

Jørgen Rasmussen åbner kampen med en to scoringer til stillingen 2-2 efter 7 minutters spil. Vi har fra kampens start svært ved at finde løsningerne mod gæsternes forsvar, der bliver hjulpet godt på vej af Torbjørn Bergerud i målet, hvorfor vi hurtigt kommer bagud. Det får Jonas Wille til at tage en tidlig timeout efter blot 10 minutters spil for at få korrigeret angrebsspillet.

Gæster fortsætter desværre med at øge forspringet og halvvejs gennem første halvleg har de bragt sig i front med 7-2. Herfra får vi dog bedre gang i angrebsspillet, men har fortsat svært ved at få bolden smidt det sidste stykke i mål, og må derfor gå til pause bagud med 14-7.

Vi kommer tændte ud til anden halvleg og efter små 4 minutter spil har vi reduceret til stillingen 10-15. Herefter kommer gæsterne dog i gang igen og øger igen hurtigt forspringet til en føring på 20-10, og spændingen om udfaldet af kampen må siges at være væk.

På den positive side spiller vi mere sammenhængende angrebspil i den sidste del af kampen og kommer frem til gode chancer, men fortsætter desværre med at brænde dem. Jonas Wille bruger derfor kampen til at teste alternative opstillinger og prøve de unge spillere af, som kvittere med flere fine scoringer. Efter en meget målfattig affære fra vores side, hvor vi kun formår at smide bolden i netmaskerne 17 gange, må vi derfor se os slået med 10 mål af et hold som bare var bedre på dagen.

 

Målscorere HCM:          

Jonas Samuelsson 4

Lars Jakobsen 2

Espen Lie Hansen 2

Jørgen Rasmussen 2

Besard Hakaj 2

Jacob Holk 2

Rasmus Carlsen 1

Jacob Østergaard 1

Casper Ebbesen 1

 

Udvisninger HCM:

Besard Hakaj 2

Espen Lie Hansen 1

Oliver Bondrop 1

 

Målscorere TTH Holstebro:

Magnus Bramming 6

Viktor Östlund 5

Kasper Kildelund 5

Lars Mousing 4

Peter Balling 4

Anders Pedersen 1

Emil Sidelmann 1

Jac Karlsson 1

 

Udvisninger TTH Holstebro:      

Jonas Porup 1

 

Tilskuere i Den Runde Hal: 1012