Magnus Søndenå til HC Midtjylland fra Haslum HK

fredag D. 27 oktober 2017 - Skrevet af Webredaktionen

Foto: Espen Hildrup (Haslum Media) 

Norske Magnus Søndenå skifter Haslum HK ud med HC Midtjylland til den kommende sæson.

HC Midtjylland får med tilgangen af Magnus endnu en yngre ambitiøs spiller til, hvis karriere er i stor udvikling. Magnus debuterede på det Norske A-landshold i 2016 og har siden spillet 8 landskampe og scoret 26 mål. Dertil har Magnus spillet 37 ungdomslandskampe.

Træner og sportschef Morten Secher udtaler:

Vi er virkelig glade for, at vi har kunnet trække Magnus til Herning de kommende 2 sæsoner. Der er for mig ingen tvivl om at Magnus er en spiller som er på vej mod absolut international klasse. I kraft af Magnus' evne til, at kunne spille med både venstre og højre hånd spænder hans kompetencer bredt, lige fra at kunne spille playmaker til højre fløj. Magnus er ikke tiltænkt en enkelt position, men har sin hovedforce på højre fløj og vil kunne supplere både som højre back og som playmaker.

Magnus har spillet de seneste 3 sæsoner i Haslum HK og følte nu at tiden var moden til at prøve kræfter med en større og bedre liga end den norske.

Om sit skifte udtaler Magnus:

Da jeg fik muligheden for, at komme til HC Midtjylland synes jeg straks, at det var interessant. Jeg har fået indtrykket af at HC Midtjylland er en ambitiøs klub og hele setuppet omkring holdet og klubben tiltaler mig meget. Jeg har fulgt klubben de seneste år og synes virkelig at det er et spændende projekt. Holdet er nyt men har allerede vundet en pokaltitel og har etableret sig i ligaen. Jeg er helt sikker på, at jeg i HC Midtjylland kan fortsætte min udvikling og bidrage til gode resultater. Jeg har besøgt Herning og byen tiltalte mig meget. Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at flytte til byen til sommer.

Tilgangen af Magnus betyder samtidig at Dennis Kirkegaard stopper i HC Midtjylland mod udgangen af indeværende sæson.

Vi har været rigtig glade for de 2 sæsoner Dennis har været i HC Midtjylland og ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden.