Målfest i Spanien endte med nederlag

søndag D. 19 februar 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Den på forhånd svære udekamp mod Fraikin BM. Granollers i EHF cuppens gruppe B endte trods en god fight med et ærgerligt nederlag. 

Hjemmeholdet skulle på forhånd rejse sig fra et nederlag i deres første gruppekamp mod de forsvarende mestre fra Frisch Auf Göppingen, mens vi skulle forsøge at bygge videre på den gode start vi fik hjemme mod FC Porto. 

Vi kom godt fra start, men Granollers svarede hurtigt igen i en målrig start på kampen, og efter 10 minutters spil var stillingen 7-7. Begge hold havde let spil angrebsmæssigt, hvilket gav målmændene svære arbejdsbetingelser. Efter et kvarters spil havde den spanske målmand derfor endnu sin første redning til gode.

Særligt vores to backs Espen og Eivind satte sig i respekt med hver 5 mål i en første halvleg, hvor vi hele tiden var et lille skridt foran hjemmeholdet. Målfesten fortsatte halvlegen ud og vi kunne derfor gå til pause foran 20-19. En stilling som på papiret kunne have været et slutresultat.

I anden halvleg skulle målmændene i begge ender forsøge at ændre på de lave redningsprocenter som i første halvleg var på henholdsvis 13 og 17 procent. Lars Eggen Rismark som startede anden halvleg i målet, lagde stærkt ud på den front med et par flotte redninger. Det resulterede i at vi fra anden halvlegs start fik bragt os foran med 4 mål.

Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen med en mandsopdækning af Espen Lie Hansen og et mere offensivt forsvar. Det skabte store problemer i angrebsspillet, hvor vi begyndte at lave tekniske fejl, og fra at være foran med 4 var vi pludselig bagud med 2 halvvejs inde i anden halvleg.

Herfra satte et godt spillende hjemmeholdet sig på kampen og fastholdte føringen kampen ud. Vi formåede aldrig at finde løsningerne i anden halvleg og ender derfor med at tabe kampen 34-32. 

Kampens topscorer blev Eivind Tangen med 8 mål.

 

Målscorere HCM:           

Eivind Tangen 8

Espen Lie Hansen 7

Rasmus Carlsen 3

Dennis Kirkegaard 3

Jørgen ”Jønne” Rasmussen 3

Kasper ”Gutte” Gudnitz 2

Jacob Østergaard 2

Morten Slundt 2

Kristian Gjessing 2

 

Udvisninger HCM:

Kristian Gjessing 2

Espen Lie Hansen 1

Kasper ”Gutte” Gudnitz 1

  

Målscorere Fraikin BM. Granollers:

Marc Cañellas Reixach 8

Cabanas Carcia Pertusa 6

Arnau Gacia Barcelo  6

David Resina Forns 4

Adrian Figueras Trejo 4

Mamadou Gassama Cissokho 3

Adria Perez Martinez 1

G. Porras Perez 1

Pol Sastre Rodriguez 1

 

Udvisninger Fraikin BM. Granollers:

G. Porras Perez 1

 

Tilskuere i Palau d'Esports de Granollers 1500