Lokalopgør endte i nederlag

onsdag D. 15 marts 2017 - Skrevet af Michael Madsen

Selvom kulissen var på plads i Den Runde Hal, med over 2.000 larmende fans, endte lokalopgøret mod ligaens anden plads TTH Holstebro med et stort nederlag på 24-33.

Der var lagt op til et opgør af de helt store, da lokalrivalerne fra TTH Holstebro her til aften gæstede Herning og Den Runde Hal. Dog udeblev spændingen og det tætte opgør.

Allerede fra kampens start bragte gæsterne fra TTH Holstebro sig foran med 5-2. Men med et velfungerende forsvar og nogle gode redninger fra Lars Eggen Rismark hentede vi føringen og udlignede til 6-6.

Herefter begyndte gæsterne dog igen at trække fra, og grundet mange tekniske fejl og et stærk løbende udehold, gik vi til pause med cifrene 21-13. 

Drengene stod derfor overfor en utrolig svær opgave fra anden halvlegs start. Men med en utrolig kulisse i ryggen, var indstillingen stillet på at vende kampen og lave et comeback.

Anden halvleg så bedre ud fra start, men gæsterne havde dog ikke valgt at skrue ned for tempoet. Der blev derfor i lange perioder byttet mål. De tekniske fejl prægede dog stadig vores spil, og det blev straffet i vores egen ende. 

Kampen endte desværre med et stort nederlag på 24-33. Der skal lyde en stor tak til alle fansene, som trods kedelige cifre på måltavlen, leverede en god kulisse og stemning i hallen.

 

Målscorere HCM:

Eivind Tangen 5

Jørgen Rasmussen 5

Kasper Gudnitz 4

Espen Lie Hansen 3

Morten Slundt 2

Lars Jakobsen 2

Dennis Kirkegaard 1

Oliver Bondrop 1

Kristian Gjessing 1

 

Udvisninger HCM:

Espen Lie Hansen 2

Eivind Tangen 1

 

Målscorere TTH Holstebro:

Viktor Östlund 8 

Magnus Bramming 4

Kasper Kildelund 4

Peter Balling 3 

Jac Karlsson 3

Vignir Svarvarsson 3

Michael Thøgersen 2

Lars Mousing 2

Jonas Porup 2

Simon Birkefeldt 1

Martin Hansen 1

 

Udvisninger TTH Holstebro:

Vignir Svarvarsson 1

Simon Birkefeldt 1

 

Tilskuere i Den Runde Hal: 2067