Kontrol blev pludseligt ændret til spænding

onsdag D. 13 december 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Aftenens kamp endte som en aldeles spændende en af slagsen. Langt hen af vejen er vi i kontrol og længe foran med 4-5 mål, men mod slutningen bliver Mors-Thy lukket mere ind i kampen. Vi beholder de to point i Herning med en tiltrængt 25-23 sejr efter en pauseføring på 13-11.

Første halvleg starter ekstremt målfattigt, hvor Anders Petersen for alvor tager fra i målet. Samtidig har vi i den anden ende lidt svært ved at få helt kontrol over vores spil. Der bliver knoklet i forsvaret, som giver Anders gode betingelser inde i målet.

Mors-Thy begynder midt i første halvleg at benytte sig af deres 7 mod 6 spil, men det løser forsvaret rigtig fint og giver Anders muligheden for at smide den i modsatte kasse til 10-6. Mors-Thy får herfra lidt nemmere ved at få bolden i kassen og vi går til pause foran 13-11.

Vi kommer fantastisk ud til anden halvleg, hvor der igen bliver lukket ned mellem stængerne. Vi lukker blot 2 mål ind de første 13 minutter og med succes i den anden ende er vi pludseligt foran med 5.

Udeholdet vil ikke slippe og fighter sig stille og roligt tilbage i kampen. Med 4 minutter igen er vi pludseligt kun foran med 1, og det ender med en spændende afslutning. Holdene skiftes til at score, inden Eivind med en scoring 7 sekunder før tid lukker kampen til slutresultatet 25-23.

Restitutionen skal ske forholdsvis hurtigt. Allerede på lørdag skal vi i aktion igen, når vi besøger Skanderborg Håndbold.

 

Målscorer HCM:

Eivind Tangen 5

Espen Lie Hansen 4

Jonas Samuelsson 4

Rasmus Carlsen 4

Jørgen Rasmussen 4

Besard Hakaj 2

Oliver Bondrop 1

Anders Petersen 1

 

Udvisninger HCM:

Besard Hakaj 2

Oliver Bondrop 2

Anders Petersen 1

Jacob Østergaard 1

 

Målscorer Mors-Thy:

Marcus Dahlin 5

Henrik Tilsted 5

Allan Toft Hansen 3

Lasse Pedersen 3

Erik Toft 3

Stefan Nielsen 1

Nikolaj Spanggaard 1

Nicolai Sommer 1

Nickolei Jensen 1

 

Udvisninger Mors-Thy:

Kasper Lindgren 1

 

Tilskuertal: 981