Køb sæsonkort til sæson 2017-2018

torsdag D. 15 juni 2017 - Skrevet af Dalilla Christensen

I morgen, fredag d. 16. juni, kl. 10.00 bliver sæsonkortsalget til den kommende sæson blevet skudt i gang. Så hold dig klar, så du kan sikre dig et sæsonkort og dit eget sæde i hallen.

Vi har ændret lidt i vores sæsonkort i år, og er gået tilbage til de fysiske sæsonkort, hvor vi sidste år havde et reservationskort. Det betyder at du undgår alt besværet med at hente billetter.

Du får et fysisk sæsonkort og det eneste du skal gøre, er at møde op i hallen med dit sæsonkort, så har du adgang til kampen, som du kan overvære fra det sæde du har udvalgt dig. Og er der en kamp du ikke kan komme til, så kan du kan udlåne dit sæsonkort til din nabo eller din kollega. På den måde står dit sæde aldrig tomt.

Med disse ændringer betyder det også at vi har ændret lidt i typerne og priserne. I stedet for at sætte prisen efter om man er voksen eller barn/pensionist, er det nu fordelt efter placering i hallen:

Siddeplads midt (sektion A2 og B2): 499 kr.

Siddeplads side (sektion A3): 299 kr.

På trods af en lille stigning i prisen, har vi stadig Danmarks BILLIGSTE sæsonkort.

Køb dit sæsonkort her

 

Ønsker du derimod at spare penge og have fleksibilitet, kan du med fordel i stedet købe en af vores billetpakker.

Med en billetpakke for du adgang til et antal billetter til hele sæsonen, og så kan du selv vælge hvilke kampe du ønsker at komme til, samt hvor mange I personer ønsker at komme (indenfor max antallet). Du har derfor mulighed for at invitere familie/venner med.

Billetterne skal du selv hente og printe via vores webshop til hver kamp, men det betyder også at du frit kan vælge placering i hallen.

Vores to billetpakker indeholder følgende:

 

Billetpakke 1:

20 billetter (max 4 pr. kamp) for kun 299 kr. – det er under 15 kr. pr. billet!

Køb billetpakke 1 her

 

Billetpakke 2:

50 billetter (max. 8 pr. kamp) for kun 499 kr. – det er under 10 kr. pr. billet!

Køb billetpakke 2 her

 

Vi har derfor flere muligheder til den kommende sæson, så du kan finde lige præcis den løsning der passer dig bedst – hvad enten det er det traditionelle sæsonkort, eller den mere fleksible og til gengæld uhørt billige løsning med en billetpakke.

Har du spørgsmål til vores sæsonkort eller billetpakker, så kontakt os på tlf. 3013 3655 eller på mail: hcm@hcmidtjylland.dk.