Køb Folkeaktie og støt HC Midtjylland

torsdag D. 30 april 2020 - Skrevet af Bestyrrelsen

undefined

Mens vi venter på at samfundet og ikke mindst sporten lukker op igen, så tænkes der kreative tanker for, hvordan de forskellige klubber klarer skærerne af Covid19.
Økonomisk er vi, som alle andre elitesportsklubber, også hårdt ramt, og vi kæmper for at se, om vi kan ramme sorte tal i denne sæson, men forbereder os på, at det kan ende med et minus på grund af de tab, som Covid19 krisen har påført os. Alle spillere og ledere er som tidligere meddelt sendt hjem på trepartsordningen, og der er igangsat flere forskellige initiativer til at imødegå corona krisen bedst muligt.
Vi har allerede tidligere lanceret virtuelle støtte billetter, og der er allerede flere af jer, der har valgt at sende en hjælpende hånd på denne måde og 1000 tak for det.
Vores hovedsponsor Vestjysk Bank har gentegnet for næste sæson og samtidig øget deres sponsorat, ligesom vi er glade for at Herning Kommune er gået ind og har tegnet et ekstraordinært sponsorat for den kommende sæson for at styrke klubben økonomisk. Begge sponsorer sender ligeledes et klart signal om at stå sammen omkring HC Midtjylland, hvilket vi er taknemmelige for.

Der er en generel usikkerhed i samfundet, hvilket er ude af vores hænder og vi kan kun vente på udfaldet. Planlægningen af næste sæson er dog allerede i fuld gang og selvom vi ved at mange sponsorer stadig vil bakke op om os, så er vi også opmærksomme på, at der er en sandsynlighed for, at det ikke er alle, der som følge af Covid19 har mulighed for at fortsætte med at bakke os op, og vi har fuld forståelse for, at det måske ikke kan være på det niveau, sponsorerne har været vant til, men i den nuværende situation, så har alle stor betydning i den nuværende situation.

Vi genlancerer FOLKEAKTIER som en del af den ekstra støtte pakke, der er iværksat, da flere har efterspurgt, hvordan de kan hjælpe yderligere. Vi lancerer 5 forskellige folkeaktier fra kr. 500 og op til kr. 25.000 – der tegnes via tegningsblanket (kan downloades via dette link).

Tegningsblanket sendes til hcm@hcmidtjylland.dk eller pa@hcmidtjyllland.dk, og så bliver du/i kontaktet efterfølgende.
Skulle der være spørgsmål er I altid velkommen til at tage fat i Peter Andersen (25399680)

 

Tryk på billedet for neden og download blanketten.

 

undefined