Jonas Wille til HC Midtjylland

onsdag D. 10 maj 2017 - Skrevet af Jacob Flintholm

40-årige Jonas Wille bliver cheftræner i HC Midtjylland pr. 1. juli 2017. Nordmandens kontrakt gælder til 30. juni 2019.

Jonas Wille har siden 2009 været cheftræner i norske Halden Topphåndball, som de seneste tre sæsoner har spillet i den norske liga. Jonas har samtidig været U19/U21 landsholdstræner i Norge.

Derudover har Jonas et imponerende CV med erfaring som bl.a. fysisk træner i den bedste fodboldrække, leder af Norges største håndboldcollege samt masteruddannelser i coaching og psykologi.      

Jonas Wille og Morten Secher vil for de kommende to sæsoner danne et trænerteam hvor Jonas udelukkende skal fokusere på håndbolden mens Morten i tillæg vil varetage sin rolle som sportschef.

- Vi har ledt efter den rigtige profil til vores projekt, og vi er overbevist om at Jonas er den rigtige. Jonas har været vores førsteprioritet, og vi er selvsagt meget glade for aftalen.

Jonas’ faglighed og professionalisme, både som leder og håndboldtræner, kombineret med hans behagelige personlighed, gør ham til den helt rigtige for HC Midtjylland, siger direktør Jacob Flintholm.

- Jeg glæder mig rigtig meget til, at starte i HC Midtjylland. Klubben har et professionelt setup, og et rigtig godt hold. Jeg ser frem til at flytte til Herning og være en del af et spændende lokalmiljø. Ikke mindst, så glæder jeg mig også til at møde holdet, og sammen med Morten Secher og drengene arbejde hårdt frem mod sæsonstart, siger Jonas Wille.