Intens fight var ikke nok mod TTH

torsdag D. 21 september 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Svingende spil fra begge mandskaber gav en meget lige kamp. Første halvleg var langt hen af vejen jævnbyrdig, men et par hurtige scoringer fra TTH gav hjemmeholdet en pauseføring på 15-12. Anden halvleg bar præg af en meget intens stemning, og selv efter flere føringer trækker TTH alligevel det længste strå og vinder lokalopgøret med 29-26.

Vi starter sløvt og kommer hurtigt bagud 3-0, men et par hurtige scoringer gør at vi kommer tilbage. Efter 15 minutter kommer vi for første gang foran, da Rasmus Carlsen scorer til 7-8. Vi får et par udvisninger som desværre koster lidt. Holdene skiftes til at score et par mål i træk, indtil vi for første gang stiftede bekendtskab med den nye nultolerance regel. Det kostede 2 udvisninger til Rasmus Carlsen. Vi går til pause bagud med 15-12, efter et par hurtige scoringer fra TTH i slutningen af første halvleg.

Vi starter anden halvleg med at være i undertal de første 3 minutter. Lars Jakobsen kommer rigtig godt i gang i anden halvleg, men alligevel kommer vi hurtigt bagud 17-12. Med en storspillende Lars Eggen i målet og med Lars Jakobsen i front scorer vi 5 mål i træk og tvinger derved TTH til timeout kort inde i anden halvleg. Det ændrede ikke på noget, og da vi havde scoret 8 i træk, måtte TTH med hele 20 minutter igen tage sidste timeout. Herefter svinger kampen lidt frem og tilbage, indtil vi bliver ramt af et par diskutable udvisninger. Nultolerancereglen rammer igen, da Espen Lie Hansen må indkassere 2. og 3. udvisning og måtte se det røde kort blive trukket op af lommen. Med 9 minutter igen er vi blot bagud med en enkelt, men er to mand i undertal. Kampens slutning indeholdt utrolig meget nerve, som et rigtig lokalopgør skal indeholde. Desværre laver vi mod slutningen for mange fejl. Det koster og fører til flere TTH scoringer, som derved kan gå fra kampen med en sejr på 29-26.

Vi skal hjem og restituere nu inden næste kamp. Allerede på tirsdag går vi igen på banen i Den Runde Hal, når Århus Håndbold gæster Herning.

 

Målscorer HCM:

Besard Hakaj 6

Lars Jakobsen 6

Jonas Samuelsson 3

Morten Slundt 3

Rasmus Carlsen 3

Eivind Tangen 2

Jacob Østergaard 1

Casper Sas 1

Espen Lie Hansen 1

 

Udvisninger HCM:

Espen Lie Hansen 3

Besard Hakaj 2

Rasmus Carlsen 2

Lars Jakobsen 1

 

Målscorer TTH:

Peter Balling 8

Martin Hansen 6

Magnus Bramming 4

Kasper Kildelund 3

Vignir Svarvarsson 2

Lars Mousing 2

Jac Karlsson 2

Simon Birkefeldt 1

Jonas Porup 1

 

Udvisninger TTH:

Vignir Svarvarsson 1

Jonas Porup 1