Ingen gentagelse i denne sæson

lørdag D. 10 september 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Det bliver desværre ikke til en gentagelse af sidste sæsons pokaltitel. Drømmen braste efter et 23-27 nederlag til Skjern Håndbold i 1/8 finalen af Santander Cup.

Kampen var en tæt affære i starten, og holdene fulgtes pænt ad til, der var spillet 12 minutter, og stillingen var 6-5 til HC Midtjylland. Derefter gik det dog den forkerte vej, og Skjern scorede herefter fem mål i træk.

Den føring holdt de fast i, og udeholdet havde ved pausen udbygget føringen til 16-11. Det var en halvleg, hvor få dårlige minutter fik gravet et for dybt hul for holdet.

Dette hul fik vi desværre aldrig lukket, og Skjern var hele tiden et skridt foran. Der var lige ved at komme spænding til sidst i kampen, hvor HC Midtjylland fik lukket forspringet til tre mål. Tættere på kom holdet dog ikke, og det endte desværre med et fire-måls nederlag.

Vi retter nu fokus fremad, hvor 888ligaen starter i næste uge. Her skal vi en tur til Esbjerg, hvor Ribe-Esbjerg HH er modstanderen.

Dagens topscorer blev Eivind Tangen med 6 mål. De øvrige målscorere var: Dennis Kirkegaard 5, Jørgen Rasmussen 5, Morten Slundt 2, Kasper Gudnitz 2, Kristian Gjessing 2, Espen Lie Hansen 1.

Eivind Tangen spillede en stor kamp, og han blev efterfølgende kåret til kampens spiller.