Igen scorer vi flere mål end sidst

mandag D. 12 marts 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

En yderst målrig start på kampen blev efterfulgt af en mere jævn fordeling af målene i første halvleg. Vi går i omklædningsrummet med stillingen 12-18. Vi kommer i aften bedre ud til anden halvleg end tidligere, men SønderjyskE er utrolig velspillende og tager en sikker sejr på 25-41.

Aftenens kamp starter i et højt tempo og med mange mål. Vi er rigtig flot med den første halvdel, hvor specielt fløjspillerne bliver fodret med bolde. SønderjyskE har stor succes i deres angreb, men vi får bedre styr på det mod slutningen af første halvleg. Vi går efter en flot afslutning til pause nede med 12-18.

Anden halvleg bliver en utrolig målrig en af slagsen, hvor begge hold spiller flot angrebsspil. Jacob Larsen får vist sig rigtig flot frem og spiller en solid omgang håndbold. Vi ender med at må indkassere et nederlag på 25-41, men glæder os over igen at score flere mål end sidst.

Næste opgave er på søndag når vi drager mod grænsen og møder TM Tønder. Det bliver en svær kamp, hvor vi må forvente et Tønder hold der giver sig 100 % i kampen for overlevelse i 888ligaen.

 

Målscorer:

Jacob Larsen 8

Jørgen Rasmussen 5

Jacob Østergaard 3

Casper Ebbesen 3

Emil Foldager 2

Oliver Bondrop 1

Giorgi Arvelodi 1

Rasmus Madsen 1

Casper Sas 1