HCM henter norsk landsholdsspiller

lørdag D. 6 februar 2016 - Skrevet af Kim Simonsen

HC Midtjylland har med virkning fra sæsonstarten 2016/2017 hentet endnu bagspiller med international klasse, der de seneste sæsoner har præget de tyske, fransk og østriske ligaer. HC Midtjylland har skrevet kontrakt med Espen Lie Hansen for de kommende 2 sæsoner, og dermed fortsætter opbygningen af holdet, frem mod det klare mål, der hedder top 6 i de kommende sæsoner.

Espen har fået sin håndboldopdragelse i norske Drammen, inden turen gik til BSV og siden til Magdeburg, Dunkerque og Bregenz. Espen er fast mand på det succesfulde norske landshold, der netop har spillet semifinale ved Europamesterskaberne i Polen.

Espen er en hurtig skudstærk bagspiller, der også er en dygtig forsvarsspiller, med blik for både fløj og streg, hvilket er en sikker gevinst for med de dygtige fløje og strege som HC Midtjylland råder over.

Direktør og Sportschef Peter Andersen udtaler om tilgangen af Espen Lie Hansen: Vi har fulgt Espen igennem flere år og kender de kvaliteter som en klassespiller af hans kaliber indeholder. Espen er en stærk skytte og en solid forsvarsspiller, noget vi i version 2,0 af HC Midtjylland kigger efter. Espen var en af profilerne på det norske landshold under Europamesterskaberne, og dette går ham ikke mindre interessant, og endnu en profil i forhold til at bygge holdet op til en top 6 placering.

Espen Lie Hansen udtaler om klubskiftet: Da jeg fik henvendelsen fra HC Midtjylland og fik forelagt de visioner og planer, der er i HC Midtjylland version 2,0 var jeg overbevist om, at dette er den rette klub for mig. Jeg kender klubben fra min tid i BSV, men de nye ideer, planer og visioner om at spille med i toppen af Boxer Herreligaen, var det der overbeviste mig – man har et mål, og går efter det – det tiltaler mig.

Jeg kommer med noget international erfaring, og er sikker på at jeg med min skudkraft og hastighed kan bidrage positivt til den spillestil, der spilles med i HC Midtjylland, hvor der er fart over feltet.. Jeg glæder mig til at komme tilbage til Danmark, til en klub der siger jeg vil være en del af toppen i dansk håndbold, og ser frem til mødet med sponsorer, fans og tilskuere i Danmarks bedste håndbold hal, MCH Hal B.