HC Midtjyllands fremtid

torsdag D. 1 februar 2018 - Skrevet af Webredaktionen

HC Midtjylland skærer truppen ned i forsøget på at nå en balance mellem indtægter og udgifter frem til 30.06.2018
 
Med øjeblikkelig virkning er Lars Eggen Rismark, Eivind Tangen og Espen Lie Hansen blevet afhandlet og indgår derfor ikke i HC Midtjyllands spillertrup fremadrettet.
 
Med deres afgang øges sandsynligheden for at der er tilstrækkelig ressourcer til at drive HC Midtjylland frem til 30.06.2018 hvor en ny kontraktperiode begynder.
 
De seneste måneders arbejde har desværre ikke ført til at mit ejerskab har kunnet skifte hænder. Der er pågået et serøst stykke arbejde hvor hver en sten er blevet vendt. Det har bestemt ikke været uvillighed fra alle implicerede parter som gør, at vi ikke er nået til en ny ejer konstruktion, men vi må konkludere at tidspunktet og forudsætningerne ikke har været tilstede for at en aftale har kunnet indgås.
 
Jeg føler jeg har gjort hvad jeg synes mulig og er sikker på at andre implicerede sidder med samme følelse.
 
Jeg vil gerne takke alle som de seneste måneder har vist interesse for HC Midtjylland, og håber inderligt at vi sammen kan nå i mål til i første omgang 30.06.2018 og at der derefter kan findes en løsning således HC Midtjylland i en eller anden form kan drives videre. 
 
Jeg vil ligeledes gerne takke de klubber og specielt Skjern og Aarhus Håndbold som gennem de seneste måneder har støttet os og ikke kun været ude på at sikre sig selv spillere med har afventet og bakket os op i vores kamp for overlevelse og alligevel stået klar nu det var nødvendigt. 

Med venlig hilsen

Thomas Hintze

HC Midtjylland