HC Midtjylland afholder stormøde vedr. klubbens økonomiske situation

mandag D. 8 januar 2018 - Skrevet af Webredaktionen

På torsdag d. 11. januar kl. 17.00 afholder vi stormøde i Den Runde Hal.

Til mødet vil vi orientere nærmere omkring den nuværende situation i klubben. Vi nærmer os 15. januar som er sat som skæringsdato for en endelig afgørelse om fremtiden. Vi er desværre ikke i mål økonomisk og det er derfor nu der skal handles. Vi tror på at det i fællesskab kan lykkedes.  

Vi vil på mødet kunne orientere om den aktuelle økonomiske situation og en repræsentant fra den nye gruppe, som såfremt vi kommer økonomiske igennem denne sæson muligvis vil tegne HC Midtjylland fremadrettet. Repræsentanten vil fortælle om gruppens arbejde og hvordan de ser og tænker fremtiden for klubben.

Derudover vil vi løfte sløret for et nyt sportsligt samarbejde, som skal sikre en bedre udvikling af lokale håndboldtalenter i fremtiden.

Vi håber, at I har lyst til at møde op og støtte op omkring HC Midtjylland og samtidig høre mere omkring tankerne og visionen for fremtiden. Vi håber ligeledes I i forbindelse med mødet vil hjælpe så HC Midtjylland klare sig igennem.

Mødet er naturligvis åben for alle interesserede – både nuværende, tidligere såvel som evt. kommende samarbejdspartnere.

Så tag endelig alle med som i tænker der kan være interesseret i at hjælpe HC Midtjylland, hvad enten det er med 1000 kr, 10.000 kr. eller 100.000 kr.

Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Peter Andersen på tlf. 2539 9680.