Grundspillet blev sluttet flot af mod grundspilsvinderne

onsdag D. 28 marts 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Vores unge drenge spillede en rigtig flot kamp mod grundspilsvinderne fra Skjern Håndbold. Udeholdet startede i absolut stærkeste opstilling, og kom også bedst fra start. Efter at have været bagud med 10-17 ved pausen, taber vi blot 21-27.

Skjern startede stærkt ud, og stillede op i stærkeste opstilling. Samtidig startede de ud med 7 mod 6, og kom også rigtig fint fra start. Casper Ebbesen havde fint gang i skudarmen og var topscorer med 5 mål i første halvleg. Vi fik til pause nede med 10-17.

Vi har svært ved at komme i gang i anden halvleg, og kommer først på måltavlen efter det tiende minut. Herefter får vi hul på bylden og derfor kommer vi også meget bedre med. Samtidig skifter Skjern mere ud, og giver pause til A kæden.

I målet kommer 18-årige Andreas Mikkelsen ind til sin blot anden ligakamp. Det kvitterer han med en solid indsats og slutter med imponerende 40 % i redninger. Samtidig smækkede Giorgi Arvelodi 8 kasser ind oppe i den anden ende. En flot kamp, og specielt anden halvleg, betyder at vi blot taber 21-27 til grundspilsvinderne fra Skjern Håndbold.

 

Målscorer:

Giorgi Arvelodi 8

Casper Ebbesen 5

Oliver Bondrop 3

Emil Foldager 2

Mathias Gjestrud 1

Jacob Østergaard 1

Mads Rønbjerg Pedersen 1