Göppingen var igen for stærk en modstander

onsdag D. 8 marts 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

De forsvarende mestre blev endnu engang for stor en mundfuld, og vi må derfor rejse hjem til Herning med et 31-23 nederlag i bagagen.

Den svære returkamp mod Göppingen i EHF cuppen blev ikke den oprejsning, som vi havde håbet på, men der er alligevel meget positivt at tage med retur fra Tyskland. Vi skulle på forhånd rejse os fra lørdagens nederlaget i det første møde med tyskerne og denne gang tilmed på udebane.

Vi starter kampen godt og følges med hjemmeholdet til stillingen 5-4. Herfra ligger Göppingen sig i spidsen med et par mål, men midt i halvlegen får vi vendt tingene og kommer igen helt op på siden af det tyske mandskab. Esben Lie Hansen lukker en flot første halvleg med en scoring 4 sekunder før tid til stillingen 14-15, og vi kan derfor gå til pause foran med ét enkelt mål. 

Fra anden halvlegs start fortsætter begge hold det høje niveau og følges ad til stillingen 16-16. Det får den tyske bænk til at reagere og Lars Kaufmann kommer i spil, hvilket skaber store problemer for os. Göppingen sætter sig herfra på kampen og ved slutfløjtet viser tavlen 31-23 til hjemmeholdet, og vi må se et 8 måls nederlag i øjnene. 

I den sidste del af kampen afprøves forskellige opstillinger og forsvarsformationer, og alle mand får vigtige minutter på banen og EHF Cup erfaring med i rygsækken. En vigtig ting vi kan tage med fra kampen er, at vi fik presset Göpping til at tage alle mand i brug, hvilket Magnus Andersson, som står i spiden for det tyske mandskab, på det efterfølgende pressemøde udtaler, at han håbet ikke havde været nødvendigt.  

Vores cheftræner Morten Secher udtaler sig efterfølgende om kampen: 

”Vi leverer en første halvleg på meget højt niveau, hvorfor vi også kan gå til pause foran. Jeg synes vi præsterer på internationalt niveau i vores forsvarsspil i store perioder af kampen og vi løfter vores angrebsspil mange niveauer i forhold til hvordan vi har spillet i en lang periode.”

 

Målscorere HCM:           

Espen Lie Hansen 8

Oliver Bondrop 3

Kasper ”Gutte” Gudnitz 3

Eivind Tangen 3

Dennis Kirkegaard 2

Rasmus Carlsen 2

Lars Jakobsen 1

Morten Slundt 1

 

Udvisninger HCM:

Jacob Østergaard 3 (rødt kort) 

 

Målscorere FRISCH AUF! Göppingen:

Marcel Schiller 7

Tim Kneule 5

Lars Kaufmann 5

Zarko Sesum 4

Sebastian Heymann 4

Marco Rentschler 3

Niclas Andreas Barud 2

Anton Halen 1

 

Udvisninger FRISCH AUF! Göppingen:

Marcel Schiller 1

 

Tilskuere i EWS Arena Göppingen 2800